Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Business Intelligence (YH-utbildning) - Folkuniversitetet Göteborg

Utbildare/skola

Folkuniversitetet Väst

Kommun(er)

Göteborg

Hemsida

Klicka här

Utbildningspresentation

Business Intelligence (YH-utbildning)
- Folkuniversitetet Göteborg

Yrkeshögskoleutbildning, 300 YH poäng

Om utbildningen Business Intelligence vid Folkuniversitetet Göteborg

Vill du arbeta inom området beslutsstöd/Business Intelligence? Detta är utbildningen för dig som är intresserad av utveckling av BI-system och vill jobba antingen som konsult på ett IT-företag eller som specialist i företag med egen Business Intelligence-avdelning.

Business Intelligence (YH-utbildning) - Folkuniversitetet Göteborg

Utbildningens övergripande mål är att ge dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att utveckla fullständiga BI-system som utgör grunden för en verksamhets behov av beslutsstöd. Syftet är att kunna synliggöra trender för olika affärsprocesser och därmed kunna underlätta beslutsfattandet i olika verksamheter. Efter utbildningen kan du arbeta som Business Intelligence-expert hos IT-konsulter eller hos företag med egen BI-avdelning. Du kan också arbeta som systemutvecklare med specialisering mot Business Intelligence eller som konsult inom samma område.

LIA

16 veckor fördelat på 2 perioder. Under den första LIA-perioden skall du skapa en BI-lösning med fokus på teknik, arkitektur och verktyg. Under den andra LIA-perioden fokuserar du på analys och utveckling av affärsprocesser. Under den andra LIA-perioden skall du också genomföra ett projektarbete som har till syfte att skapa en realistisk BI-lösning där merparten av den kunskap du erhållit under LIA-perioden skall tillämpas.

Plats

Utbildningen genomförs som blended learning - 1 kväll (4 tim) per vecka samt en heldag i månaden platsförlagd undervisning och däremellan distansundervisning.

Ansökan och behörighet

Intresserad av utbildningen Business Intelligence vid Folkuniversitetet Göteborg?

Utbildningsstart: september 2013

Sista ansökningsdag: 15 maj 2013

För mer information om utbildningen fyll i en intresseanmälan nedan.