Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Hitta din passion, livsglädje & meningsfullhet - Sommarkurs, Västerås

Utbildningspresentation

Hitta din passion, livsglädje & meningsfullhet - Sommarkurs, Västerås

Vi har alla friheten att följa vår längtan och skapa vårt eget liv. Vi har alla möjligheten att leva hängivet, lidelsefullt och närvarande. Ändå tycks passionen, livsglädjen och meningsfullheten saknas i våra liv. Har du frågat dig varför elden inte brinner i ditt hjärta, själ och kropp? Är det för att du lever i ditt huvud, avskärmad från din själ och kropp och dina känslor? Är det för att du är påverkad av din omgivning och inte lever ditt eget liv? Är det för att du inte tar dig själv på allvar eller för att du saknar mod att realisera det du drömmer om? Eller handlar det om att du blivit sårad i det förflutna och slutit ditt hjärta? Eller är du rädd att släppa kontrollen och ge dig hän, för om du har passion så vet du inte vart den elden för dig?

Hitta din passion & syfte & meingsfullhet, helgkurs, Lund

 

För att leva passionerat behöver du vara förankrad i din själ och kropp och stå i kontakt med det du brinner för. Livet börjar i din själ och kropp och det är också här vi kommer att börja. Du får lära känna din själ och kropp, finna din andning, grund och närvaro. Du får väcka dina känslor till liv och uttrycka både dina ljusa och mörka sidor. Du får bryta mönster som begränsar dig och släppa roller som inte tjänar dig. Du får ge din själ och kropp den uppmärksamhet dom behöver så att du kan möta dig själv på djupet. För många innebär det en stor befrielse, för andra en utmaning att närma sig sitt inre.

Om du följde ditt hjärta och själ, hur skulle ditt liv gestalta sig då? Varje människa har en något unikt att bidra med till världen. Syftet är att du ska bli medveten om just din passion, livsglädje och meningsfullhet. Det ligger i vår natur att sträva efter helhet och passion är det som för samman din fysiska, mentala, själsliga och emotionella energi. När du är integrerad och medveten om vem du är och vad du vill så lever, känner, tänker och handlar du utifrån din sanna natur. Under denna kurs så vill vi ge dig redskapen så att du kan hitta din passion, livsglädje och meningsfullhet och fylla på den, samt hjälpa dig så att du kan hålla dig i daglig kontakt med detta för livet så mycket som möjligt.

Du är en fantastisk varelse, fylld av kraft, magi, liv och möjligheter, alla har vi passionen, livsglädjen och meningsfullheten inom oss, alla får vi och kan använda den för att skapa oss det bästa liv vi kan föreställa oss. Nu är det dags för dig att öppna nya dörrar, för att få ökad själs kännedom och självinsikt, för att få ny inspiration och livsglädje och ro i ditt inre centrum. så att du får kraft att vara dig själv och känna dig levande på alla plan i livet i såväl kropp som själ. Öppna dig för livet!

Vem är du? Varför lever du?
Vad ska jag göra med mitt liv? Vad är meningen med mitt liv?

Detta är kraftfulla frågor de flesta av oss frågar oss själva någon gång i livet. Vad är det som jag skulle göra med mitt liv? Vad är mitt syfte i livet, min meningsfullhet och min passion? Jag vill hjälpa dig att upptäcka hur du hittar ditt syfte i livet, och din passion samt meningsfullhet.

Det är dags nu att ... Upptäcka ditt passion, livsglädje och meningsfullhet!!!!!!!!!!!!​!!!!!
Har du någonsin känt lite vilsen eller ur läge i ditt liv och karriär? Gillar du vad du gör, men att det bara inte känns rätt? Är det något som saknas i ditt liv?

När du har kontakt med ditt sanna jag då kan du leva livet med passion, livsglädje och meningsfullhet. Genom att ansluta med ditt sanna jag du upprättar du ett underbart flöde av energi att komma från dig naturligt och enkelt. Resultatet är ett liv fyllt med passion, syfte, mening och oändliga möjligheter.

Vad är passion? Passion är starka kraftfulla känslor inom dig som ger dig den starka önskan, fokus, energi och entusiasm du behöver för att lyckas på alla områden i ditt liv. Ordet entusiasm kommer från det grekiska ordet "entheos" som betyder "att fyllas med Gud".

När du verkligen är fylld med passion inuti är du strålande och andra kan se det och känna det. Människor vill ha vad du har. Och vad du har är ditt autentiska jag, som är extrem glädje, kärlek och spänning om allt i livet.

När du är passionerad och inspirerad skiljer det sig från motivation i att vara motiverad kräver mer av en extern push. Passion kommer inifrån. Den har en andlig karaktär till det. Ordet inspirerade betyder "i anden."
Vänner, jag heter Kjell Haglund, och jag tillbringade tjugofem år i en framgångsrik karriär innan jag listade ut vad som saknades i mitt eget liv. . . passionen.

Nu spenderas mina dagar med glädje som en professionell coach och utbildare - med passionen och syftet att hjälpa andra att upptäcka vad som saknas i deras egna liv. Det har gett mig möjlighet att hjälpa andra, och träffa några fantastiska människor längs vägen. Mitt liv och karriär är justerade, och jag njuter verkligen av det jag gör.

Är du redo att vara den du verkligen är med den storhet som du besitter varje dag med spänning och entusiasm? Är du redo att känna spänning-full av inspiration och idéer? Är du redo att upptäcka ditt syfte och din passion?

Bra! Nu är det perfekt tillfälle att börja. . .

Kanske du är en ganska nihilistisk person som inte tror att passion, livsglädje och meningsfullhet finns och att livet har ingen mening. Spelar ingen roll. Inte tro att det finns passion, livsglädje och meningsfullhet kommer inte att hindra dig från att upptäcka det, precis som en brist på tro på allvar inte kommer att hindra dig från att snubbla. Troligtvis även om du inte tror att du kan ha passion, livsglädje och meningsfullhet, så kommer du förmodligen inte att tro vad jag säger ändå, men ändå, vad är risken att investera i en kurs bara i fall att?

Här är en berättelse om Bruce Lee som sätter scenen för denna lilla övning. En mästare i kampsport bad Bruce att lära honom allt Bruce visste om kampsport. Bruce höll upp två koppar, båda fyllda med vätska. "Den första koppen, säger Bruce," representerar alla dina kunskaper om kampsport. Den andra koppen representerar alla mina kunskaper om kampsport. Om du vill fylla din kopp med min kunskap, måste du tömma först din kopp av din kunskap. "

Om du vill upptäcka din passion, livsglädje och meningsfullhet i livet, måste du först tömma ditt sinne av alla falska sanningar du har lärt dig (inklusive tanken på att du kan ha passion, livsglädje och meningsfullhet alls).

Har du fallit offer för alla enskilda och kollektiva livslögner? Studera få bra betyg, gå på högskola, och få ett jobb. Bilda familj, ha ett fritidsintresse och konsumera dig till en mening med livet

Detta har länge varit det budskap som borras in i oss sedan vi var barn. Det spelar ingen roll vilket jobb det är bara det är ett jobb. Vänta lite! Verksamheten i din dag, inklusive det arbete du gör, kan inte vara viktigare än att skapa ett passionerat liv för dig själv.

Jag kommer att säga att chanserna är goda att du har försökt att leva upp till dessa livslögner alldeles för länge. Jag slår vad om att du inte längre är säker på vad som gör att du känner passionens glöd tändas inom dig som en rasande eld inom dig. Har jag rätt?

Är tanken att ens försöka sätta fingret på vad du brinner för gör att du känner dig orolig? förvirrad? överväldigad? lite rädd? Jag vill att du blundar, och för ett ögonblick tänker dig ett år framåt från idag. Jag vill att du skapar en bild av den person du är idag och om du fortsätter att leva som du gör hur kommer du att leva om ett år, fem år eller tio år framåt i tiden, vad har förändrats?

Om du är trött på att känna fast, förvirrad, eller att livet är meningslöst, då är det dags att börja ta steg mot det liv du vill leva. Om du är redo att känna kontroll över din egen existens igen, då är det dags att upptäcka ditt syfte och din passion.

Kursen Upptäck din passion, livsglädje och meningsfullhet guidar dig genom en process av självkännedom och själv-förändring. Det finns ingen magisk trollstav eller hemlig trolldryck, det är hårt arbete, men utbetalningen är ett värt allt för den förnyade perspektiv du får baseras på den drivkraft som du skapar i ditt dagliga liv. Du kommer att överraska dig själv-mer än en gång-och drömmer större än du någonsin trott, du kommer att få lära dig att skapa passion och att göra verklighet av dina livsdrömmar

Vi är alla experter på att hitta ursäkter för att vi stannat eller fastnat i vår livssituation, att hålla sig från, att upptäcka vad vi verkligen vill i detta liv.

• Mitt liv är ganska bra redan, skulle jag bara vara tacksam.
• Jag har ingen aning vad jag brinner för, eller om att ens börja.
• Jag är så passionerat om så många saker, hur skulle jag välja?
• Jag är för gammal för att ändra, ska jag bara stanna kvar.
• Jag kan inte stå mitt jobb, men jag har en familj att försörja.
• Jag är rädd. Vad händer om ingen gillar mig i denna nya, passionerat liv?
• Jag är redo, men jag vet inte hur jag kommer att stanna på rätt spår.

Låter detta bekant? Våra ursäkter tjänar bara ett syfte i våra liv att hålla oss från att förändra våra liv. Upptäck ditt syfte och din passion är en kurs som utformats speciellt för att hjälpa dig avslöja och hitta din djupaste passion och meningsfullhet.

"Om du vill ha mer ut av livet, då är denna kurs något för dig. Det är en kraftfull möjlighet att börja om från början att bygga upp det liv du verkligen vill. Kjell kommer att gå igenom en omfattande uppsättning livsförändrande övningar som leder dig till din sanna passion. Han kommer också att hjälpa dig så att du kan utveckla en skräddarsydd handlingsplan för att uppnå dina mål.

Om du menar allvar om att leva livet fullt ut, så rekommenderar jag dig denna kraftfulla kurs.. Den kommer att hjälpa dig att uppleva dina drömmar och visioner

Denna kurs kommer att leda dig genom en process av självupptäckt och djupare medvetenhet om vem du är, vad du vill, och vad som håller dig tillbaka. Det ger en vägledning för att skapa åtgärder steg för steg och ansvarstagande så att du kan göra nödvändiga ändringar för att skapa en väg på väg till dina livsdrömmar och din livssanning. Den kommer att hjälpa dig att se dig klart, och för att motivera dig att gå framåt mot ett bättre liv.

Du kommer att upptäcka ...

• En bättre förståelse av din personlighet, motivation, värderingar och färdigheter.
• En tydlig bild av vad som gör dig glad och vad du inte gillar.
• En känsla för vad som håller dig tillbaka, komma i din väg, så att du fruktar, vilket begränsar din tillväxt, och håller dig stillastående.
• En vision av din ideala liv levt med passion.
• En strategi kombineras med åtgärder steg för att göra det ideala livet en realitet.
• En planerad tidtabell för att vidta åtgärder.
• Ett system för ansvarsskyldighet för att se till att du fullfölja, förädla och bygga vidare på ditt nya liv.
• Och mycket, mycket mer ...

Är du redo att avslöja vad som saknats i ditt liv?

Är du redo att upptäcka din passion, livsglädje och meningsfullhet och skapa ett mer givande, meningsfullt och lyckligt liv?

Upptäck din passion, livsglädje och meningsfullhet, är egentligen ett måste för alla Underskatta inte din egen kraft. Detta är det ögonblick som allt kommer att förändras för dig. Om du är redo för ett liv fyllt av passion, livsglädje och meningsfullhet, ta språnget och gå denna kurs. Nu finns verkligen möjligheten att få det liv du alltid velat ha

Jag har lagt många timmar på att skapa denna kurs, och jag tror det är det bästa man kan tänka sig. Min förhoppning är att du lär dig om din passion, övervinna det och håller dig tillbaka, och börja leva det liv du alltid har trott. Jag vet att denna kurs kommer att fungera för dig, och jag kommer att stå bakom det uttalandet till 100%.

Ansökan och behörighet

SOMMARKURS HITTA DIN PASSION & LIVSGLÄDJE & MENINGSFULLHET

Var: Västerås Rävnäs kursgård

När: Kurs den 1-6 Juli i Västerås
Tid: 1/7 2012. kl.15.00-6/7 2012. kl.15.00
Plats: Västerås Rävnäs kursgård
--------------------------​-------
Pris: 3.500 kr inklusive kost & logi
Det går bra att dela upp betalningen