Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Inredningsarkitektutbildning på distans - Akademisk Brevskole i Danmark

Utbildningspresentation

Inredningsarkitektutbildning på distans
- Akademiska Brevskolan i Danmark

Om distansutbildningen inredningsarkitekt

Utbildningen till inredningsarkitekt består av 30 lektioner, som är indelade i tre terminer. Du bestämmer hur länge du håller på inför slutprovet. Men du måste använda högst fyra år för att genomföra utbildningen. När alla 30 lektioner har genomförts och du har genomfört den tredje och sista terminens tester kan du börja ditt arbete som en inredningsarkitekt.

Utbildning inredningsrkitekt - Akademiska Brevskolan i Danmark

Skolan utmanar dig att utveckla dig själv med fall från verkliga livet

På Akademiska Brevskolan lägger vi stor vikt vid att du får en så god inblick i det verkliga arbetet som inredningsarkitekt - och därför utmanar vi dig med spännande riktiga fall från verkliga livet.

En typisk utmaning för dig som inredningsarkitekt kommer att vara att förändra ett rum - inte bara genom att köpa en ny soffa, utan att på ett övergripande plan att skapa en helhet, så att rummet ser skarpt och personligt ut.

Dessa och andra fall kommer du att få genom Akademiska Brevskolan - utmaningar som alla bidrar till att förstärka ditt kommande jobb som inredningsarkitekt.

Mycket kompetenta lärare med yrkeserfarenhet

Lärare på skolan är mycket kompetenta i att objektivt guida och lära dig. De har alla både yrkesutbildning och erfarenhet i ämnet - även från flera olika platser i världen.

Medan du studerar på Akademiska Brevskolan, är du inte beroende av andra studenter. Du kan arbeta i ett tempo och på tider som passar in i din vardag. Och i denna process kommer din tränare att finnas tillgängliga med konstruktiva kommentarer och vägledning när det passar dig.

Goda möjligheter för dig som utbildar dig till inredningsarkitekt

Just nu byggs det om och omvandlas inom privata hem, företag och offentliga institutioner som aldrig förr. Det skapar goda möjligheter för dig som inredare. Så är du kreativ och vill inreda rum med möbler, färger och belysning? Då är utbildning som inredningsarkitekt kanske något för dig. 

Läs mer i vår broschyr

Examen

Du får diplom från Akademiska Brevskolan när du har genomgått utbildningens 30 lektioner och genomgått slutprovet. Du kan också välja att göra en examen som kontrolleras av utländska bedömare. Dessa tillsätts av praktiserande arkitekter som är representanter för det företag som normalt kommer att vara din framtida arbetsgivare.

Ansökan och behörighet

Intresserad av distansutbildningen inredningsarkitekt?

För mer information om utbildningen samt ansökan fyll i en intresseanmälan nedan.

Kostnader

Kostnaden för utbildning till inredare beror på vilket sätt du vill betala:

SEK. 14.775,- genom betalning av 21 månatliga avbetalningar.
SEK. 14.400,- genom betalning av 4 månatliga avbetalningar.
SEK. 13.300,- ved kontant betalning.

Dessutom kommer det att finnas en avgift på DKR. 750, - för utförande av tentamenuppgift.