Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Livet som musikalstudent på Kulturama

Framtidens musikalartister läser på Kulturamas musikallinje. En av dem är Sara Müller som drömmer om en framtid på Wallmans salonger.

 

Sara Müller vill bli musikalartist eftersom hon älskar att underhålla människor samt att uttrycka känslor genom sång och dans. För att förverkliga detta har Sara sökt till Kulturamas musikallinje. Anledningen till att Sara valde att studera just Kulturamas musikallinje beror på att hon hade hört mycket gott om utbildningen samt hade en väldigt bra bild av lärarna och stämningen på skolan.

Saras förhoppningar innan hon började var framför allt att hon skulle utvecklas inom sång, dans och teater samt att lärarna skulle vara bra och klasskamraterna trevliga. Hon hoppas också att de två åren på Kulturama ska göra så att hon har lättare att komma in i branschen.

Det som är absoult roligast på Kulturamas musikallinje är enligt Sara produktionerna samt att få göra allt vi övar på i praktiken och få underhålla andra människor. Interpretationslektionerna är också guld värda lägger Sara till.

I framtiden vill Sara få chansen att arbeta med sång och dans på heltid. Hon hoppas och tror att hon kommer jobba inom ett företag som till exempel Sunwing eller Wallmans salonger.

Vi på studiekanalen önskar Sara lycka till!

Läs om utbildningen musikal på Kulturama

Publicerad 20111117Tipsa en vän
Del.icio.us! Google! Facebook! StumbleUpon! MySpace! Yahoo! TwitThis Joomla Free PHP