Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Västerås PDF Skicka Skriv ut
Beskrivning

Utbildningar i Västerås

I Västerås finns Mälardalens Högskola som är en utav Sveriges största högskolor, vilket man kanske inte tänker på. På Mälardalens högskola i Västerås kan man välja bland många intressanta utbildningar inom många områden.

Gymnasieutbildningar i Västerås

I takt med att friskolorna växer i antal och även tenderar att bli mer nischade så finns det i dag flera gymnasieskolor att välja på - både inom kommunal och inom privat regi. Vad gäller gymnasieutbildningar så har Västerås flera gymnasieskolor att erbjuda. Gymnasieutbildningar som finns i Västerås är bland annat Carlforsska gymnasiet och Kunskapsgymnasiet.

Yrkeshögskoleutbildningar i Västerås

Yrkeshögskolan är en växande utbildningsform i Sverige. Det finns flera yrkeshögskoleutbildningar (YH) att välja på i Västerås. Exempel på yrkeshögskoleutbildningar i Västerås är Mälarakademien. Nedan ser du en lista på utbildare och utbildningar som erbjuds i Västerås. Om du inte hittar en lämplig utbildning i Västerås så går det alltid att söka på grannkommunerna för att se vad som erbjuds där i utbildningsväg.

Studentboende i Västerås

Om du är nyinflyttad och planerar att studera i Västerås och behöver boende så är det oftast lämpligast att fråga skolan om de känner till var du kan hitta studentboende.

 

Utbildare/skola(or) på orten
Utbildning(ar) på orten