Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Uddevalla PDF Skicka Skriv ut
Beskrivning

Utbildningar i Uddevalla

I Uddevalla erbjuds du nästan alla nationella gymnasieprogram på fem olika gymnasieskolor, samt gymnasiala särskoleutbildningar på två skolor. För dig som vill studera efter gymnasiet finns Högskolecentrum i Bohuslän.

Gymnasieutbildningar i Uddevalla

I takt med att friskolorna växer i antal och även tenderar att bli mer nischade så finns det i dag flera gymnasieskolor att välja på - både inom kommunal och inom privat regi. Vad gäller gymnasieutbildningar så har Uddevalla flera gymnasieskolor att erbjuda. Gymnasieutbildningar som finns i Uddevalla är bland annat Agneberg som är en av stadens kommunala gymnasieskolor och John Bauergymnasiet som är en utav Uddevallas friskolor.

Yrkeshögskoleutbildningar i Uddevalla

Yrkeshögskolan är en växande utbildningsform i Sverige. Det finns flera yrkeshögskoleutbildningar (YH) att välja på i Uddevalla. I Uddevalla finns bland annat Högskolecentrum Bohuslän som är en utav ortens utbildare inom yrkeshögskoleutbildningar. Nedan ser du en lista på utbildare och utbildningar som erbjuds i Uddevalla. Om du inte hittar en lämplig utbildning i Uddevalla så går det alltid att söka på grannkommunerna för att se vad som erbjuds där i utbildningsväg.

Studentboende i Uddevalla

Om du är nyinflyttad och planerar att studera i Uddevalla och behöver boende så är det oftast lämpligast att fråga skolan om de känner till var du kan hitta studentboende.

Utbildare/skola(or) på orten
Utbildning(ar) på orten