Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Sundsvall PDF Skicka Skriv ut
Beskrivning  

Uutbildningar i Sundsvall

Sundsvall är en ung studentstad med Mittuniversitetet som deras största utbildningsanordnare. På campus i Sundsvall kan du studera tekniska och naturvetenskapliga utbildningar samt vård och journalistutbildning.

Gymnasieutbildningar i Sundsvall

I takt med att friskolorna växer i antal och även tenderar att bli mer nischade så finns det i dag flera gymnasieskolor att välja på - både inom kommunal och inom privat regi. Vad gäller gymnasieutbildningar så har Sundsvall flera gymnasieskolor att erbjuda. Gymnasieutbildningar som finns i Sundsvall är bland annat John Bauergymnasiet och Sundsvalls gymnasium.

Yrkeshögskoleutbildning i Sundsvall

Yrkeshögskolan är en växande utbildningsform i Sverige. Det finns flera yrkeshögskoleutbildningar (YH) att välja på i Sundsvall. Exempel på yrkeshögskoleutbildningar i Sundsvall är Yrkeshögskolan i Sundsvall. Nedan ser du en lista på utbildare och utbildningar som erbjuds i Sundsvall. Om du inte hittar en lämplig utbildning i Sundsvall så går det alltid att söka på grannkommunerna för att se vad som erbjuds där i utbildningsväg.

Folkhögskoleutbildningar i Sundsvall

I vårt avlånga land finns det många folkhögskolor att välja där på, närmare bestämt 150 stycken. Många utav folkhögskolorna är knutna till olika folkrörelser, ideella organisationer, stiftelser eller föreningar. Utbudet styrs av folkrörelsen som skolan är knuten till och för folkhögskolan finns ingen centralt styrd kursplan. I Sundsvall finns ganska få folkhögskolor, men där finns Sundsvalls Folkhögskola.

Studentboende i Sundsvall

Om du är nyinflyttad och planerar att studera i Sundsvall och behöver boende så är det oftast lämpligast att fråga skolan om de känner till var du kan hitta studentboende.

 

 

Utbildare/skola(or) på orten
Utbildning(ar) på orten