Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Skara PDF Skicka Skriv ut
Beskrivning

Utbildningar i Skara

Skara är en utav de åtta orter i Sverige där Sveriges Lantbruks Universitet (SLU) bedriver utbildning. I Skara ligger utbildningsfokus på svensk djurhållning.

Gymnasieutbildningar i Skara

I takt med att friskolorna växer i antal och även tenderar att bli mer nischade så finns det i dag flera gymnasieskolor att välja på - både inom kommunal och inom privat regi. Vad gäller gymnasieutbildningar så har Skara ett par gymnasieskolor att erbjuda. Gymnasieutbildningar som finns i Skara är bland annat Naturbruksgymnasiet Uddetorp och Katedralskolan.

Yrkeshögskoleutbildningar i Skara

Yrkeshögskolan är en växande utbildningsform i Sverige. Det finns flera yrkeshögskoleutbildningar (YH) att välja på i Skara. Exempel på yrkeshögskoleutbildningar i Skara är Biologiska Yrkeshögskolan i Skara. Nedan ser du en lista på utbildare och utbildningar som erbjuds i Skara. Om du inte hittar en lämplig utbildning i Skara så går det alltid att söka på grannkommunerna för att se vad som erbjuds där i utbildningsväg.

Studentboende i Skara

Om du är nyinflyttad och planerar att studera i Skara och behöver boende så är det oftast lämpligast att fråga skolan om de känner till var du kan hitta studentboende.

 

 

Utbildare/skola(or) på orten
Utbildning(ar) på orten