Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Nyköping PDF Skicka Skriv ut
Beskrivning

Utbildningar i Nyköping

I Nyköping ligger en del av Mälardalens högskola - Campus Nyköping. I Nyköping erbjuds universitets-/högskoleutbildningar, yrkesutbildningar och gymnasieutbildningar - allt på ett och samma campus.

Gymnasieutbildningar i Nyköping

I takt med att friskolorna växer i antal och även tenderar att bli mer nischade så finns det i dag flera gymnasieskolor att välja på - både inom kommunal och inom privat regi. Vad gäller gymnasieutbildningar så har Nyköping flera gymnasieskolor att erbjuda. Gymnasieutbildningar som finns i Nyköping är bland annat Öknaskolan i Tystberga som är ett naturbruksgymnasium och Nyköpings gymnasium.

Yrkeshögskoleutbildningar i Nyköping

Yrkeshögskolan är en växande utbildningsform i Sverige. Det finns flera yrkeshögskoleutbildningar (YH) att välja på i Nyköping. Exempel på yrkeshögskoleutbildningar i Nyköping är Kunskapens hus i kommunens regi. Nedan ser du en lista på utbildare och utbildningar som erbjuds i Nyköping. Om du inte hittar en lämplig utbildning i Nyköping så går det alltid att söka på grannkommunerna för att se vad som erbjuds där i utbildningsväg.

Studentboende i Nyköping

Om du är nyinflyttad och planerar att studera i Nyköping och behöver boende så är det oftast lämpligast att fråga skolan om de känner till var du kan hitta studentboende.

 

 

Utbildare/skola(or) på orten
Utbildning(ar) på orten