Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Norrtälje PDF Skicka Skriv ut
Beskrivning

Utbildningar i Norrtälje

I Norrtälje finns flera gymnasieskolor att välja mellan. I Norrtälje finner du också Travel Education Centre, som erbjuder kvalificerade yrkesutbildningar inom turism. För dig som vill studera på universitet eller högskola, ligger Stockholms kommun nära där du hittar KTH och Stockholms Universitet.

Gymnasieutbildningar i Norrtälje

I takt med att friskolorna växer i antal och även tenderar att bli mer nischade så finns det i dag flera gymnasieskolor att välja på - både inom kommunal och inom privat regi. Vad gäller gymnasieutbildningar så har Norrtälje flera gymnasieskolor att erbjuda. Gymnasieutbildningar som finns i Norrtälje är bland annat Turismgymnasiet i Norrtälje och Häverögymnasiet.

Yrkesutbildningar i Norrtälje

Yrkesutbildning är en växande utbildningsform i Sverige. Det finns ett antal yrkesutbildningar (YH) att välja på i Norrtälje. Exempel på yrkesutbildningar i Norrtälje är Travel Education Centre. Nedan ser du en lista på utbildare och utbildningar som erbjuds i Norrtälje. Om du inte hittar en lämplig utbildning i Norrtälje så går det alltid att söka på grannkommunerna för att se vad som erbjuds där i utbildningsväg.

Studentboende i Norrtläje

Om du är nyinflyttad och planerar att studera i Norrtälje och behöver boende så är det oftast lämpligast att fråga skolan om de känner till var du kan hitta studentboende.

 

 

Utbildare/skola(or) på orten
Utbildning(ar) på orten