Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Malmö PDF Skicka Skriv ut
Beskrivning

Utbildningar i Malmö

Malmö var en utav de få stora städerna i Sverige som saknade universitet eller högskola en lång tid. Idag finns Malmö Högskola som erbjuder utbildningar inom flera olika områden i Malmö. I Malmö finns också Sälj & Marknadshögskolan som är en utav Sveriges större skolor inom försäljning och marknadsföring.

Gymnasieutbildningar i Malmö

I takt med att friskolorna växer i antal och även tenderar att bli mer nischade så finns det i dag flera gymnasieskolor att välja på - både inom kommunal och inom privat regi. Vad gäller gymnasieutbildningar så har Malmö flera gymnasieskolor att erbjuda. Gymnasieutbildningar som finns i Malmö är bland annat 4ans gymnasium och Bryggeriets gymnasium.

Yrkeshögskoleutbildningar i Malmö

Yrkeshögskolan är en växande utbildningsform i Sverige. Det finns flera yrkeshögskoleutbildningar (YH) att välja på i Göteborg. Exempel på yrkeshögskoleutbildningar i Göteborg är Göteborgs tekniska College, Affärshögskolan och teknikhögskolan i Göteborg. Nedan ser du en lista på utbildare och utbildningar som erbjuds i Göteborg. Om du inte hittar en lämplig utbildning i Göteborg så går det alltid att söka på grannkommunerna för att se vad som erbjuds där i utbildningsväg.

Studentboende i Malmö

Om du är nyinflyttad och planerar att studera i Göteborg och behöver boende så är det oftast lämpligast att fråga skolan om de känner till var du kan hitta studentboende.

 

 

Utbildare/skola(or) på orten
Utbildning(ar) på orten