Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Lund PDF Skicka Skriv ut
Beskrivning

Utbildningar i Lund

Lund är av tradition en studentstad med Lunds Universitet som största utbildare. Kopplat till Lunds Universitet finns även Lunds Tekniska Högskola som erbjuder 16 civilingenjörsprogram.

Gymnasieutbildningar i Lund

I takt med att friskolorna växer i antal och även tenderar att bli mer nischade så finns det i dag flera gymnasieskolor att välja på - både inom kommunal och inom privat regi. Vad gäller gymnasieutbildningar så har Lund flera gymnasieskolor att erbjuda. Gymnasieutbildningar som finns i Lund är bland annat Lunds dans och Musikalgymnasium och Katedralskolan.´

Yrkeshögskoleutbildningar i Lund

Yrkeshögskolan är en växande utbildningsform i Sverige. Det finns flera yrkeshögskoleutbildningar (YH) att välja på i Lund. Exempel på yrkeshögskoleutbildningar i Lund är Fotoskolan Skåne och Folkuniversitetet i Lund. Nedan ser du en lista på utbildare och utbildningar som erbjuds i Lund. Om du inte hittar en lämplig utbildning i Lund så går det alltid att söka på grannkommunerna för att se vad som erbjuds där i utbildningsväg.

Studentboende i Lund

Om du är nyinflyttad och planerar att studera i Lund och behöver boende så är det oftast lämpligast att fråga skolan om de känner till var du kan hitta studentboende.

 

 

Utbildare/skola(or) på orten
Utbildning(ar) på orten