Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Ljungby PDF Skicka Skriv ut
Beskrivning

Utbildningar i Ljungby

Ljungby är en mindre ort som erbjuder yrkeshögskola och folkhögskola för dig som vill utbilda dig efter gymnasiet. I Ljungby kommun hittar du också Sunnerbogymnasiet med ett brett utbud av olika program.

Gymnasieutbildningar i Ljungby

I takt med att friskolorna växer i antal och även tenderar att bli mer nischade så finns det i dag flera gymnasieskolor att välja på - både inom kommunal och inom privat regi. Vad gäller gymnasieutbildningar så har Ljungby en gymnasieskola att erbjuda. Gymnasieutbildningar som finns i Ljungby är Sunnerbogymnasiet.

Yrkeshögskoleutbildningar i Ljungby

Yrkeshögskolan är en växande utbildningsform i Sverige. Det finns flera yrkeshögskoleutbildningar (YH) att välja på i Ljungby. Exempel på yrkeshögskoleutbildningar i Ljungby är IRC Yrkeshögskola i Ljungby. Nedan ser du en lista på utbildare och utbildningar som erbjuds i Ljungby. Om du inte hittar en lämplig utbildning i Ljungby så går det alltid att söka på grannkommunerna för att se vad som erbjuds där i utbildningsväg.

Studentboende i Ljungby

Om du är nyinflyttad och planerar att studera i Ljungby och behöver boende så är det oftast lämpligast att fråga skolan om de känner till var du kan hitta studentboende.

 

 

Utbildare/skola(or) på orten
Utbildning(ar) på orten