Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Linköping PDF Skicka Skriv ut
Beskrivning

Utbildning i Linköping

I Linköping ligger det universitet som har flest professionsutbildningar i Sverige, Linköpings Universitet. Här kan du gå intressanta utbildningar inom flertalet olika ämnesområden.

Gymnasieutbildningar i Linköping

I takt med att friskolorna växer i antal och även tenderar att bli mer nischade så finns det i dag flera gymnasieskolor att välja på - både inom kommunal och inom privat regi. Vad gäller gymnasieutbildningar så har Linköping flera gymnasieskolor att erbjuda. Gymnasieutbildningar som finns i Linköping är bland annat Anders Ljungstedts gymnasium, Berzeliusskolan och YA frigymnasium i Linköping.

Folkhögskoleutbildningar i Linköping

I vårt avlånga land finns det många folkhögskolor att välja där på, närmare bestämt 150 stycken. Många utav folkhögskolorna är knutna till olika folkrörelser, ideella organisationer, stiftelser eller föreningar. Utbudet styrs av folkrörelsen som skolan är knuten till och för folkhögskolan finns ingen centralt styrd kursplan. I Linköping finns ganska få folkhögskolor, men där finns bland annat Lunnevalds Folkhögskola.

Studentboende i Linköping

Om du är nyinflyttad och planerar att studera i Linköping och behöver boende så är det oftast lämpligast att fråga skolan om de känner till var du kan hitta studentboende.

 

 

Utbildare/skola(or) på orten
Utbildning(ar) på orten