Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Leksand PDF Skicka Skriv ut
Beskrivning

Utbildningar i Leksand

Leksand är en liten ort med en gymnasieskola och yrkeshögskolan, Entreprenörskolan, som är en skola i samarbete med Högskolan Dalarna.

Gymnasieutbildningar i Leksand

I takt med att friskolorna växer i antal och även tenderar att bli mer nischade så finns det i dag flera gymnasieskolor att välja på - både inom kommunal och inom privat regi. Vad gäller gymnasieutbildningar så har Leksand en gymnasieskola att erbjuda. Gymnasieutbildningar som finns i Leksand är Leksands gymnasium.

Yrkeshögskoleutbildningar i Leksand

 Yrkeshögskolan är en växande utbildningsform i Sverige. Det finns flera yrkeshögskoleutbildningar (YH) att välja på i Leksand. Exempel på yrkeshögskoleutbildningar i Leksand är Entreprenörskolan i Leksand. Nedan ser du en lista på utbildare och utbildningar som erbjuds i Leksand. Om du inte hittar en lämplig utbildning i Leksand så går det alltid att söka på grannkommunerna för att se vad som erbjuds där i utbildningsväg.

Studentboende I Leksand

Om du är nyinflyttad och planerar att studera i Leksand och behöver boende så är det oftast lämpligast att fråga skolan om de känner till var du kan hitta studentboende.

 

 

Utbildare/skola(or) på orten
Utbildning(ar) på orten