Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Landskrona PDF Skicka Skriv ut
Beskrivning

Utbildningar i Landskrona

Landskrona erbjuder både folkhögskole- och yrkesfolkhögskoleutbildningar för dig som söker eftergymnasiala utbildningar. Vill du studera vid universitet eller högskola ligger Landskrona nära Malmö, Helsingborg och Lund som tillsammans täcker många utbildningsområden.

Gymansieutbildningar i Landskrona

I takt med att friskolorna växer i antal och även tenderar att bli mer nischade så finns det i dag flera gymnasieskolor att välja på - både inom kommunal och inom privat regi. Vad gäller gymnasieutbildningar så har Landskrona flera gymnasieskolor att erbjuda. Gymnasieutbildningar som finns i Landskrona är bland annat Allvar Gullstrands gymnasium och Enoch Thulingymnasiet i Landskrona.

Yrkeshögskoleutbildningar i Landskrona

Yrkeshögskolan är en växande utbildningsform i Sverige. Samtliga yrkeshögskoleutbildningar i Landskrona drivs av Tech Futurum - Yrkeshögskolan i Landskrona. Nedan ser du en lista på utbildare och utbildningar som erbjuds i Landskrona. Om du inte hittar en lämplig utbildning i Landskrona så går det alltid att söka på grannkommunerna för att se vad som erbjuds där i utbildningsväg.

Folkhögskoleutbildning i Landskrona

I vårt avlånga land finns det många folkhögskolor att välja där på, närmare bestämt 150 stycken. Många utav folkhögskolorna är knutna till olika folkrörelser, ideella organisationer, stiftelser eller föreningar. Utbudet styrs av folkrörelsen som skolan är knuten till och för folkhögskolan finns ingen centralt styrd kursplan. I Landskrona finns få folkhögskolor, men där finns Albins Folkhögskola.

Studentboende i Landskrona

Om du är nyinflyttad och planerar att studera i Landskrona och behöver boende så är det oftast lämpligast att fråga skolan om de känner till var du kan hitta studentboende.

 

 

Utbildare/skola(or) på orten
Utbildning(ar) på orten