Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Kungsbacka PDF Skicka Skriv ut
Beskrivning

Utbildningar i Kungsbacka

I Kungsbacka finns ett flertal gymnasium att välja på, både inom privat och kommunal regi. Här finns också utbildningar att välja bland för dig som är vuxen och vill studera i Kungsbacka.

Gymnasieytbildningar i Kungsbacka

I takt med att friskolorna växer i antal och även tenderar att bli mer nischade så finns det i dag flera gymnasieskolor att välja på - både inom kommunal och inom privat regi. Vad gäller gymnasieutbildningar så har Kungsbacka två kommunala och fyra privata gymnasieskolor att erbjuda. Gymnasieutbildningar som finns i Kungsbacka är bland annat Elof Lindälvsgymnasiet och MoveITgymnasiet.´

Yrkeshögskoleutbildningar i Kungsbacka

Yrkeshögskolan är en växande utbildningsform i Sverige. Det finns flera yrkeshögskoleutbildningar (YH) att välja på i Kungsbacka. Exempel på yrkeshögskoleutbildningar i Kungsbacka är Yrkeshögskolan Kungsbacka. Nedan ser du en lista på utbildare och utbildningar som erbjuds i Kungsbacka. Om du inte hittar en lämplig utbildning i Kungsbacka så går det alltid att söka på grannkommunerna för att se vad som erbjuds där i utbildningsväg.

Folkhögskoleutbildningar i Kungsbacka

I vårt avlånga land finns det många folkhögskolor att välja där på, närmare bestämt 150 stycken. Många utav folkhögskolorna är knutna till olika folkrörelser, ideella organisationer, stiftelser eller föreningar. Utbudet styrs av folkrörelsen som skolan är knuten till och för folkhögskolan finns ingen centralt styrd kursplan. I Kungsbacka finns få folkhögskolor, men där finns Löftadalens folkhögskola.

Studentboende i Kungsbacka

Om du är nyinflyttad och planerar att studera i Kungsbacka och behöver boende så är det oftast lämpligast att fråga skolan om de känner till var du kan hitta studentboende.

 

 

Utbildare/skola(or) på orten
Utbildning(ar) på orten