Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Kristianstad PDF Skicka Skriv ut
Beskrivning

Utbildningar i Kristianstad

Högskolan Kristianstad är en högskola i den dynamiska Öresundsregionen och här läser cirka 12 000 studenter. I Kristianstad finns även yrkeshögskoleutbildningar genom Vuxenutbildningen i Kristianstad samt flera gymnasieskolor.

Gymnasieutbildningar i Kristianstad

I takt med att friskolorna växer i antal och även tenderar att bli mer nischade så finns det i dag flera gymnasieskolor att välja på - både inom kommunal och inom privat regi. Vad gäller gymnasieutbildningar så har Kristianstad flera gymnasieskolor att erbjuda. Gymnasieutbildningar som finns i Kristianstad är bland annat Framtidsgymnasiet och Söderportgymnasiet

Yrkeshögskoleutbildningar i Kristianstad

Yrkeshögskolan är en växande utbildningsform i Sverige. Det finns en yrkeshögskoleutbildare (YH) att välja på i Kristianstad. Yrkeshögskoleutbildaren i Kristianstad är vuxenutbildningen i Kristianstad, dom har inriktningar som badmästare och redovisningskonsult. Nedan ser du en lista på utbildare och utbildningar som erbjuds i Kristianstad. Om du inte hittar en lämplig utbildning i Kristianstad så går det alltid att söka på grannkommunerna för att se vad som erbjuds där i utbildningsväg.

Folkhögskoleutbildningar i Kristianstad

I vårt avlånga land finns det många folkhögskolor att välja där på, närmare bestämt 150 stycken. Många utav folkhögskolorna är knutna till olika folkrörelser, ideella organisationer, stiftelser eller föreningar. Utbudet styrs av folkrörelsen som skolan är knuten till och för folkhögskolan finns ingen centralt styrd kursplan. I Kristianstad finns 1 av landets folkhögskolor, Önnestads folkhögskola.

Studentboende i Kristianstad

Om du är nyinflyttad och planerar att studera i Kristianstad och behöver boende så är det oftast lämpligast att fråga skolan om de känner till var du kan hitta studentboende.

Utbildare/skola(or) på orten
Utbildning(ar) på orten