Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Jönköping PDF Skicka Skriv ut
Beskrivning

Utbildningar i Jönköping

I Jönköping ligger ett utav tre lärosäten i Sverige som drivs i privat regi, Högskolan i Jönköping. På Högskolan i Jönköping kan du gå utbildningar inom många olika ämnesområden.

Gymnasieutbildningar i Jönköping

I takt med att friskolorna växer i antal och även tenderar att bli mer nischade så finns det i dag flera gymnasieskolor att välja på - både inom kommunal och inom privat regi. Vad gäller gymnasieutbildningar så har Jönköping fyra gymnasieskolor att erbjuda. Gymnasieutbildningar som finns i Jönköping är bland annat Erik Dahlbergsgymnasiet

Yrkeshögskoleutbildningar i Jönköping

Yrkeshögskolan är en växande utbildningsform i Sverige. Det finns flera yrkeshögskoleutbildningar (YH) att välja på i Jönköping. Exempel på yrkeshögskoleutbildningar i Jönköping är Ultra Education. Nedan ser du en lista på utbildare och utbildningar som erbjuds i Jönköping. Om du inte hittar en lämplig utbildning i Jönköping så går det alltid att söka på grannkommunerna för att se vad som erbjuds där i utbildningsväg.

Studentboende i Jönköping

Om du är nyinflyttad och planerar att studera i Jönköping och behöver boende så är det oftast lämpligast att fråga skolan om de känner till var du kan hitta studentboende.

 

 

Utbildare/skola(or) på orten
Utbildning(ar) på orten