Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Halmstad PDF Skicka Skriv ut
Beskrivning

Utbildning i Halmstad

Högskolan i Halmstad har ett 50-tal program på grundnivå och ca 14 500 studenter. Drivkraft har en yrkeshögskoleutbildning i Halmstad som heter Growth Management. På gymnasiet finns flera skolor att välja mellan, bland annat Sannarpsgymnasiet, Sturegymnasiet och Kattarpsgymnasiet.

Gymnasieutbildningar i Halmstad

I takt med att friskolorna växer i antal och även tenderar att bli mer nischade så finns det i dag flera gymnasieskolor att välja på - både inom kommunal och inom privat regi. Vad gäller gymnasieutbildningar så har Halmstad flera gymnasieskolor att erbjuda. Gymnasieutbildare som finns i Halmstad är bland annat Sannarpsgymnasiet, Sturegymnasiet och Kattargymnasiet

Yrkeshögskoleutbildningar i Halmstad

Yrkeshögskolan är en växande utbildningsform i Sverige. Det finns flera yrkeshögskoleutbildningar (YH) att välja på i Halmstad. Exempel på yrkeshögskoleutbildningar i Halmstad är Growth management vid Drivkrafts yrkeshögskola. Nedan ser du en lista på utbildare och utbildningar som erbjuds i Halmstad. Om du inte hittar en lämplig utbildning i Halmstad så går det alltid att söka på grannkommunerna för att se vad som erbjuds där i utbildningsväg.

Folkhögskoleutbildningar i Halmstad

I vårt avlånga land finns det många folkhögskolor att välja där på, närmare bestämt 150 stycken. Många utav folkhögskolorna är knutna till olika folkrörelser, ideella organisationer, stiftelser eller föreningar. Utbudet styrs av folkrörelsen som skolan är knuten till och för folkhögskolan finns ingen centralt styrd kursplan. I Halmstad finns igentligen inga folkhögskolor, men Katrinebergs folkhögskola har filial i Halmstad med ett par sökbara lägre utbildningar

Studentboende i Halmstad

Om du är nyinflyttad och planerar att studera i Halmstad och behöver boende så är det oftast lämpligast att fråga skolan om de känner till var du kan hitta studentboende.

Utbildare/skola(or) på orten
Utbildning(ar) på orten