Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Ekerö PDF Skicka Skriv ut
Beskrivning

Utbildning i Ekerö

Ekerö ligger väldigt nära Stockholm. Ekerö ligger väldigt nära Stockholms Universitet och Södertörns högskola. I Ekerö ligger Kaggeholms folkhögskola som har flera längre utbildningar. Ekerö Praktiska gymnasium ligger i Eksjö.

Gymnasieutbildningar i Ekerö

I takt med att friskolorna växer i antal och även tenderar att bli mer nischade så finns det i dag flera gymnasieskolor att välja på - både inom kommunal och inom privat regi. Vad gäller gymnasieutbildningar så har Ekerö en gymnasieskola att erbjuda. Gymnasieutbildaren som finns i Ekerö är Ekerös praktiska gymnasium.

Yrkeshögskoleutbildningar i Ekerö

Ekerö har inga egna yrkeshögskoleutbildare. Men i närliggnade kommuner, såsom Stockholm och Haninge, finns det flera olika yrkeshögskoleutbildare att söka.

Folkhögskoleutbildningar i Ekerö

I vårt avlånga land finns det många folkhögskolor att välja där på, närmare bestämt 150 stycken. Många utav folkhögskolorna är knutna till olika folkrörelser, ideella organisationer, stiftelser eller föreningar. Utbudet styrs av folkrörelsen som skolan är knuten till och för folkhögskolan finns ingen centralt styrd kursplan. I Ekerö finns  av landets folkhögskolor Kaggeholms folkhögskola.

Studentboende i Ekerö

Om du är nyinflyttad och planerar att studera i Ekerö och behöver boende så är det oftast lämpligast att fråga skolan om de känner till var du kan hitta studentboende.

Utbildare/skola(or) på orten
Utbildning(ar) på orten