Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Åre PDF Skicka Skriv ut
Beskrivning

Utbildningar i Åre

Åre ligger nära Östersund där Mitthögskolan finns. I Åre finns Xpectum som är en av de större privata distansutbildarna i Sverige. Inom Yrkeshögskolan finns Campus Åre med yrkesutbildningar inom äventyr och event.

Gymnasieutbildningar i Åre

I takt med att friskolorna växer i antal och även tenderar att bli mer nischade så finns det i dag flera gymnasieskolor att välja på - både inom kommunal och inom privat regi. Vad gäller gymnasieutbildningar så har Åre en gymnasieskola att erbjuda. Gymnasieutbildningare som finns i Stockholm är Åre gymnasium.

Yrkeshögskoleutbildningar i Åre

Yrkeshögskolan är en växande utbildningsform i Sverige. Det finns flera yrkeshögskoleutbildningar (YH) att välja på i Åre. Exempel på yrkeshögskoleutbildningar i Åre är Campus Åre, Åre sport & Skidlärarutbildning. Nedan ser du en lista på utbildare och utbildningar som erbjuds i Åre. Om du inte hittar en lämplig utbildning i Åre så går det alltid att söka på grannkommunerna för att se vad som erbjuds där i utbildningsväg.

Folkhögskoleutbildningar i Åre

I vårt avlånga land finns det många folkhögskolor att välja där på, närmare bestämt 150 stycken. Många utav folkhögskolorna är knutna till olika folkrörelser, ideella organisationer, stiftelser eller föreningar. Utbudet styrs av folkrörelsen som skolan är knuten till och för folkhögskolan finns ingen centralt styrd kursplan. I Åre finns 1 av landets folkhögskolor Hållands folkhögskola.

Studentboende i Stockholm

Om du är nyinflyttad och planerar att studera i Stockholm och behöver boende så är det oftast lämpligast att fråga skolan om de känner till var du kan hitta studentboende.

Utbildare/skola(or) på orten
Utbildning(ar) på orten