Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Stockholm PDF Skicka Skriv ut
Beskrivning

Utbildningar i Stockholm

Stockholm är en av Sveriges största studentstäder med Stockholms Universitet som en utav de största utbildarna. Även Gymnastik och -idrottshögskolan är en stor utbildare i Stockholm som erbjuder utbildningar inom idrott och gymnastik.

Gymnasieutbildningar i Stockholm

I takt med att friskolorna växer i antal och även tenderar att bli mer nischade så finns det i dag flera gymnasieskolor att välja på - både inom kommunal och inom privat regi. Vad gäller gymnasieutbildningar så har Stockholm flera gymnasieskolor att erbjuda. Gymnasieutbildningar som finns i Stockholm är bland annat Cybergymnasiet, Realgymnasiet och Brännkyrka gymnasium.

Yrkeshögskoleutbildningar i Stockholm

Yrkeshögskolan är en växande utbildningsform i Sverige. Det finns flera yrkeshögskoleutbildningar (YH) att välja på i Stockholm. Exempel på yrkeshögskoleutbildningar i Stockholm är Folkuniversitetet i Stockholm, Hermods Yrkeshögskola, KYH, Iterum och Frans Schartaus Handelsinstitut. Nedan ser du en lista på utbildare och utbildningar som erbjuds i Stockholm. Om du inte hittar en lämplig utbildning i Stockholm så går det alltid att söka på grannkommunerna för att se vad som erbjuds där i utbildningsväg.

Folkhögskoleutbildningar i Stockholm

I vårt avlånga land finns det många folkhögskolor att välja där på, närmare bestämt 150 stycken. Många utav folkhögskolorna är knutna till olika folkrörelser, ideella organisationer, stiftelser eller föreningar. Utbudet styrs av folkrörelsen som skolan är knuten till och för folkhögskolan finns ingen centralt styrd kursplan. I Stockholm finns 25 av landets folkhögskolor varav Runö Folkhögskola, Kaggeholms Folkhögskola och Ågesta Folkhögskola är några utav dem.

Studentboende i Stockholm

Om du är nyinflyttad och planerar att studera i Stockholm och behöver boende så är det oftast lämpligast att fråga skolan om de känner till var du kan hitta studentboende.

Utbildare/skola(or) på orten
Utbildning(ar) på orten