Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Borås PDF Skicka Skriv ut
Beskrivning

Utbildningar i Borås

I Borås hittar du Högskolan i Borås, Sveriges största utbildning och forskning i biblioteks- och informationsvetenskap och är en del av Göteborgs Universitet.

Gymnasieutbildningar i Borås 

I takt med att friskolorna växer i antal och även tenderar att bli mer nischade så finns det i dag flera gymnasieskolor att välja på - både inom kommunal och inom privat regi. Vad gäller gymnasieutbildningar så har Borås flera gymnasieskolor att erbjuda. Gymnasieutbildningar som finns i Borås är bland annat Bäckängsgymnasiet och Sven Eriksonsgymnasiet.

Yrkeshögskoleutbildningar i Borås

Yrkeshögskolan är en växande utbildningsform i Sverige. Det finns flera yrkeshögskoleutbildningar (YH) att välja på i Borås. Exempel på yrkeshögskoleutbildningar i Borås är Borås Yrkeshögskola. Nedan ser du en lista på utbildare och utbildningar som erbjuds i Borås. Om du inte hittar en lämplig utbildning i Borås så går det alltid att söka på grannkommunerna för att se vad som erbjuds där i utbildningsväg.

Studentboende i Borås

Om du är nyinflyttad och planerar att studera i Borås och behöver boende så är det oftast lämpligast att fråga skolan om de känner till var du kan hitta studentboende.

 

 

Utbildare/skola(or) på orten
Utbildning(ar) på orten