Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Yrkesplugget i Uppsala

Kommun

Uppsala

Utbildningsanordnare

Yrkesplugget i Uppsala

Om Yrkesplugget i Uppsala

Yrkesplugget i Uppsala är en fristående skola som startade hösten 2006 i Bromma. Under hösten 2010 startar vi ny skola i Uppsala Grundare är Annelee Bergstrand och Kjell-Ove Moss. Tillsammans har vi en mångsidig kompetens och vi har arbetat med yrkesutbildning i över 15 år.

Vår vision är en skola som det är kul att gå till och som förbereder dig för yrkes- och vuxenlivet, oavsett om du vill börja jobba direkt efter gymnasiet eller plugga vidare. Ett nära samarbete med näringslivet anser vi är mycket viktigt för att yrkesutbildning ska ge de kunskaper och kompetenser som behövs. Samarbetet med skickliga yrkesmän ger dig som elev känsla för branschen och skapar en yrkesstolthet.

Vi på Yrkesplugget har ett gott samarbete med flera företag.

Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss på Yrkesplugget och att du, under din gymnasietid, får många roliga minnen med dig. Vi vill ge dig som elev de bästa tänkbara förutsättningarna för att lyckas i ett kommande yrkesliv.

Yrkesplugget i Uppsala är en liten, personlig skola

Yrkesplugget i Uppsala har den lilla skolans fördelar. Elever och lärare känner alla varandra. - det ger god sammanhållning och gemenskap och det i sin tur skapar en lugn och trygg arbetsmiljö. Yrkesplugget är en öppen och demokratisk skola där det ska vara lätt att göra sin röst hörd. Korta beslutsvägar gör att det är lätt att påverka sin egen arbetssituation för både elever och personal.

Se även presentation om vår andra skola Yrkesplugget i Bromma

Utbildningar

Kontaktuppgifter