Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Göteborg PDF Skicka Skriv ut
Beskrivning

Utbildningar i Göteborg

Göteborg är en utav landets största studentstäder med två högskolor. Chalmers högskola är en utav de två högskolor som är belägna i Göteborg som inte har mindre än två campus. Även Göteborgs Universitet är en stor utbildare som erbjuder utbildningar inom många olika ämnesområden.

Gymnasieutbildningar i Göteborg

I takt med att friskolorna växer i antal och även tenderar att bli mer nischade så finns det i dag flera gymnasieskolor att välja på - både inom kommunal och inom privat regi. Vad gäller gymnasieutbildningar så har Göteborg flera gymnasieskolor att erbjuda. Gymnasieutbildningar som finns i Göteborg är bland annat Frölundagymnasiet och Cybergymnasiet.

Yrkeshögskoleutbildningar i Göteborg

Yrkeshögskolan är en växande utbildningsform i Sverige. Det finns flera yrkeshögskoleutbildningar (YH) att välja på i Göteborg. Exempel på yrkeshögskoleutbildningar i Göteborg är Göteborgs tekniska College, Affärshögskolan och teknikhögskolan i Göteborg. Nedan ser du en lista på utbildare och utbildningar som erbjuds i Göteborg. Om du inte hittar en lämplig utbildning i Göteborg så går det alltid att söka på grannkommunerna för att se vad som erbjuds där i utbildningsväg.

Studentboende i Göteborg

Om du är nyinflyttad och planerar att studera i Göteborg och behöver boende så är det oftast lämpligast att fråga skolan om de känner till var du kan hitta studentboende.

 

 

Utbildare/skola(or) på orten
Utbildning(ar) på orten