Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Competens, utbildningar i Nyköping

Kommun

Nyköping

Utbildningsanordnare

Competens, Nyköping

Vi samlar kraften i människor, företag och samhälle

Så enkelt kan man beskriva tankarna bakom Competens - ett av Sveriges snabbast växande företag inom kompetensutveckling. Vi hjälper människor och företag att utvecklas genom att hitta kraften i sig själva. Konkret betyder det att vi erbjuder ett omsorgsfullt urval av tjänster inom undervisning, konsultation, mentorskap, coachning och rehabilitering.

Styrkan i vårt erbjudande ligger i vårt snäva fokus på resultat. Vi vill helt enkelt att våra deltagare ska ha praktisk användning av vad de lärt sig. Därför jobbar vi med tydliga och mätbara mål och anpassar våra insatser helt efter våra uppdragsgivares och deltagares behov. Genom att ha fokus på individen och erbjuda rätt kombination av insatser hjälper vi såväl människor som företag och samhälle att växa.

Competens - vuxenutbildningar 

Våra tjänster

Utbildning
Competens har ett brett utbud av kurser och paketerade yrkesinriktningar inom både grundläggande och gymnasial vuxenutbildning. Vi undervisar även i svenska för invandrare samt skräddarsyr företagsutbildningar. Inom området industriteknik erbjuder vi certifierade utbildningar och valideringar inom verkstadsteknik och svets.

Arbetsmarknad
Competens fungerar som partner till Arbetsförmedlingen och kommuner för att öka möjligheten till arbete hos de arbetssökande genom utbildning, konsultation, mentorskap, coaching och rehabilitering. Alla våra uppdrag formas efter behovet på arbetsmarknaden.

Omställning
Competens arbetar för att hitta nya vägar för medarbetare som står inför en uppsägning eller förändrad arbetssituation. Genom våra omställningstjänster kan deltagarna få hjälp med praktiska och handlingsinriktade insatser.

Fakta om Competens

Competens är grundat 1995 med representation på flertalet orter runt om i Sverige. Våra kunder finns inom kommuner, stat och det privata näringslivet. Competens är auktoriserade av Sveriges Auktoriserade Utbildningsföretag (SAUF), ett auktoriserat omställningsföretag samt kvalitetssäkrade av Bureau Veritas.

Utbildningar

Kontaktuppgifter