Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

BF Scandinavian Aviation Academy

Kommun

Västerås

Utbildningsanordnare

Scandinavian Aviation Academy
Nordens största flygskola!

SAA är ledande inom flygutbildning i Norden

Scandinavian Aviation Academy är med sina 47 flygplan och lite mer än 400 elever ledande inom flygutbildning i Norden. Pilotutbildningen är CSN berättigad och tar dig från din första flygning till de certifikat och behörigheter du behöver som pilot.

Pilotutbildningar - Scandinavian Aviation Academy

Scandinavian Aviation Academy har sattelitskolor i Arvidsjaur och San Diego, USA

Bromma Flygskola grundades 1963 på Bromma Flygplats i Stockholm. Flygskolan bytte namn till Scandinavian Aviation Academy 1999 och under senare år har flygskolan vuxit med sattelitskolor i Arvidsjaur och San Diego, USA. Scandinavian Aviation Academy är den största flygutbildaren i Norden.

Scandinavian Aviation Academy (SAA) utbildar piloter på alla nivåer; allt från ab-inito program till typinflygningar på specifika flygplanstyper och har mer än 400 elever i träning.

Pilotutbildning - Professional Pilot Program - för dig som vill jobba hos ett flygbolag

Professional Pilot Program är ett 18 månaders program som innefattar alla moment, och lite till, som behövs för att ta anställning hos ett flygbolag.

Hos Scandinavian Aviation Academy kan man även ta delar av kursen, så kallade moduler, i mindre program. Dessa är främst ämnade för piloter som redan har viss flygerfarenhet och vill fortsätta bygga på sina behörigheter:

För att beställa gratis information om Scandinavian Aviation Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Kontaktuppgifter