Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Sundsvalls folkhögskola

Kommun

Sundsvall

Utbildningsanordnare

Sundsvalls folkhögskola

Om Sundsvalls folkhögskola

Sundsvalls folkhögskola är belägen mitt i stenstan. Vi erbjuder en fin studiemiljö och intressanta utbildningar. Förutom behörighetsgivande kurser, har vi också utbildningar som kan variera från år till år eftersom folkhögskolan skall anpassa sig till behoven i samhället.

Utbildningarna ges på två orter

Skolans utbildningar ges på två orter, Ålsta folkhögskola (i Fränsta) och Sundsvalls folkhögskola (i de centrala delarna av Sundsvall)

Sundsvalls folkhögskola

Vad innebär studier vid Sundsvalls folkhögskola?

En ny värld öppnar sig. Att läsa på folkhögskola är en möjlighet att skaffa sig kompetens och behörighet för högre studier, att odla ett specialintresse eller att berika sig som människa. Utbildningen är frivillig vilket ökar motivationen och ger en god gemenskap. Klasserna är små och kursdeltagarna har varierande ålder, vilket gynnar ett stimulerande erfarenhetsutbyte.

Folkhögskolestudier är nyckeln till din framtid!

Målet med folkhögskolestudier är att möjliggöra för människor att genom studier påverka sin livssituation, skapa samhällsengagemang, främja demokrati, jämställdhet, internationell och kulturell förståelse och utveckling.

Folkhögskolan är en skola där alla kan få möjlighet att vidareutbilda sig, oavsett om det gäller allmänbildning eller specialinriktningar.

Utbildningar

Kontaktuppgifter