Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Ljungbyhed Park Utbildning Flygteknik, Klippan

Kommun

Klippan

Utbildningsanordnare

Ljungbyhed Park Utbildning Flygteknik

Om Ljungbyhed Park Utbildning Flygteknik

Ljungbyhed Park Utbildning Flygteknik är sedan den 24:e juni 2009 en godkänd skola enligt EASA part-147. Detta är ett bevis på att skolan har en utbildning med mycket hög kvalité. Endast ett fåtal skolor är godkända enligt detta regelverk.

I slutet av 2006 togs ett beslut att söka ett eget *EASA Part-147 tillstånd, vilket var en förutsättning för att utvecklas mot den nya målsättningen att utbilda flygtekniker B1.1 (jet) och B1.2 (kolvmotorflygplan). Allt för att kunna tillgodose branschens behov och önskemål av personal.

Flygteknikerutbildningar i Ljungbyhed, Klippan

Om utbildningarna vid Ljungbyhed Park Utbildning Flygteknik

Eleverna på Flygteknik får nu möjligheten att starta sin utbildning till flygtekniker på turbinmotorflygplan (jet) eller kolvmotorflygplan redan under gymnasietiden vilket är unikt. När det gäller kategorin kolvmotorflygplan så är utbildningen i Ljungbyhed den enda i landet. Skolan har även möjlighet att examinera de elever som väljer att läsa i egen regi som privatister.

Godkännandet öppnar nya möjligheter för skolan! Skolan har nu möjlighet att genomföra utbildningar åt externa kunder som olika flygföretag, vilka många gånger har svårt att genomföra utbildning i egen regi.

Utbildningar

Kontaktuppgifter