Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

John Bauergymnasiet i Norrköping

Kommun

Norrköping

Utbildningsanordnare

Johan Bauergymnasiet i Norrköping

Nå längre än du trodde var möjligt med JB!

På John Bauergymnasiet i Norrköping har man en enkel filosofi och vill att du ska nå längre än du trodde var möjligt. John Bauergymnasiet är bra på att lyfta fram det du är bra på och stärka dig i det. Du ska efter studenten känna att du kan, att du har det självförtroende och den kunskap som behövs för att ta initiativ och tänka nytt. Precis sådana egenskaper som både högskolan och arbetsmarknaden efterfrågar. Hos John Bauergymnasiet får du vara den du är och utvecklas i en trygg miljö med engagerade lärare och personlig mentor.

John Bauergymnasiet i Norrköping

Pedagogik som utgår från vad du är bra på

John Bauergymnasiets pedagogik är egentligen väldigt enkel. Den utgår från dig och det du är bra på. Den handlar om att stimulera och utveckla din kunskap och initiativförmåga. Engagerade lärare stärker ditt självförtroende och låter dig se möjligheter, ta initiativ och förverkliga idéer.

Det här får du på JB:

 • En personlig mentor som coachar dig att nå längre än du trodde var möjligt
 • Bra möjligheter att välja många delar av utbildningen själv genom individuellt val, eget gymnasiearbete samt fördjupningsveckor
 • Ett personligt arbetsverktyg i form av en dator med de program du behöver för studietiden och livet efter gymnasiet
 • Ett kreativt och inspirerande arbetssätt som är förankrat i modern forskning
 • Mer än tio års samlad kunskap och erfarenhet från Sveriges största gymnasieskola

JB lägger stort fokus på att du ska:

 • Utveckla och ständigt förbättra dina studieresultat
 • Utveckla och stärka ditt självförtroende
 • Förstå det du lär dig och inte bara kunna utantill inför proven
 • Utveckla dina kreativa sidor genom roliga projekt och uppdrag
 • Jobba med engagerade och inspirerande lärare som du har bra kontakt med
 • Känna dig trygg

JB erbjuder trygghet

För tio år sedan startade det första John Bauergymnasiet. Sedan dess har JB blivit sammanlagt 29 skolor från Ystad i söder till Skellefteå i norr, och tillsammans bildar man idag Sveriges största gymnasieskola. JB har ungefär 12 500 elever över hela landet, och utbildningarna är efterfrågade av många. Skolans storlek och erfarenhet innebär trygghet för dig.

På JB i Norrköping vill man att du ska hitta ett program som passar just dig och du kan välja mellan både studieförberedande och yrkesförberedande program. För att få högskolebehörighet på yrkesprogrammen behöver du bara välja till några kurser som en del av ett utökat program eller individuellt val. JB vill också ge dig alla möjligheter att utvecklas under din gymnasietid. Därför får du läsa 100 poäng Entreprenörskap på alla program, så att du tar studenten med känslan av att du kan, vågar ta initiativ och tänker nytt.

På John Bauergymnasiet vill man kort och gott att du ska gå ut från gymnasiet med ett helgjutet självförtroende och en stark känsla av att du kan!

Utbildningar

Kontaktuppgifter