Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

JB Kompetens Komvuxutbildningar

Kommun

Jönköping

Utbildningsanordnare

JB Komptens Komvuxutbildningar

Om JB Kompetens Komvuxutbildningar

Livet är inte spikrakt - kanske är det dags att svänga in på nya vägar, planera och sätta nya mål? På komvux har du chansen att fylla på med kunskap där det fattas, eller ta dig an helt nya ämnen som du inte trodde att du skulle brinna för.

JB Kompetens kan se tillbaka på mer än 18 år som fristående utbildningsföretag. Våra komvuxutbildningar genomförs på uppdrag av kommunen. Innehåll, kunskapsmål och betygskriterier är fastställda av skolverket och bygger på att du tar ett stort eget ansvar för dina studier. Du kan välja om du vill läsa på hel- eller halvtid, dag- eller kvällstid, eller kanske på distans. Du väljer de kurser du vill och hur du vill kombinera dem.

JB Kompetens vuxenutbildning

Komvux

Komvux är för dig som behöver komplettera din utbildning, antingen från grundskolan eller gymnasiet, för att skaffa behörighet till högre utbildning, exempelvis olika högskoleutbildningar. Komvux finns också för dig som vill byta yrkesinriktning, Att gå en komvuxutbildningen bara för att höja ett betyg är inte längre möjligt. Men vi kan hjälpa dig så du kan genomföra så kallad prövning i ett ämne och genom tentamen ändra ett betyg.

Vid heltidsstudier på komvux läser du 20-25 poäng per vecka. Vi kan även erbjuda studier på deltid, studietakten och utformning anpassas till dig som studerar. Det finns också möjlighet att kombinera sfi och fristående kurser.

Utbildningar

Kontaktuppgifter