Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Högskolan i Gävle

Kommun

Gävle

Utbildningsanordnare

Högskolan i Gävle

En liten högskola med stora valmöjligheter

Högskolan i Gävle har mer än 50 program och cirka 1000 kurser!

Högskolan i Gävle erbjuder mer än 50 program och cirka 1000 kurser. Skolan har unika och utmanande utbildningar. Både yrkesutbildningar, som socionom och lärare, och breda utbildningar som ger dig de kunskaper du behöver i exempelvis ekonomi eller samhällsbyggnad. Det breda utbildningsutbudet innehåller allt ifrån hälsopedagog via mäklar- och ingenjörsprogram.

Högskolan i Gävle

Studier och samverkan

Vår utbildning och forskning berör många människor, även utanför campus, och Högskolan i Gävle vill bidra till tillväxt och utveckling i hela regionen. Därför har också våra studenter tidig kontakt med näringsliv och organisationer.

Högskolan i Gävle har idag fyra Co-op-utbildningar (Cooperative education). Detta är en studieform där studier varvas med betalda arbetsperioder. Den formen av arbetsintegrerad utbildning ger stora fördelar för studenten som får bl.a. arbetslivserfarenhet redan under studietiden. Låter det intressant? Läs då mer på hig.se/coop

Hållbar livsmiljö

Byggd miljö och Hälsofrämjande arbetsliv är Högskolans övergripande forskningsprofiler. Viktiga delar inom denna är Samhällsbyggnad, med inriktning mot hållbar byggd miljö, samt Belastningsskador, med syfte att förebygga arbetsrelaterade skador. Högskolan i Gävle är miljöcertifierade sedan 2004 som ett av endast tre lärosäten i Sverige.

Campus

Vi är stolta över vårt samlade campus, där de allra flesta av Högskolans utbildningar finns. Högskolan i Gävle ligger vackert vid Gavleån och med gång- och cykelavstånd till det mesta. Nära city, mitt emellan grönska och stad. Att promenera från tågstationen till Högskolan tar 25 minuter. Gävle erbjuder dessutom goda kommunikationsmöjligheter med tåg, buss eller bil.
Välkommen till Högskolan i Gävle!Campusområdet

Utbildningar

Kontaktuppgifter