Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Grimslövs folkhögskola

Kommun

Växjö

Utbildningsanordnare

Grimslövs folkhögskola i Växjö

Om Grimslövs folkhögskola i Växjö

Låt Grimslövs folkhögskola i Växjö bli din nästa hållplats i livet!

Vår vision är att Att göra skillnad och på det viset bidra till Landstinget Kronobergs vision Ett gott liv i ett livskraftigt län.
Studietiden på Grimslövs folkhögskola ska upplevas som en förändring i positiv riktning för alla våra studerande.

Vad ska jag tänka på när jag väljer folkhögskola?

Välj en skola där du kommer att trivas! Bästa sättet att ta reda på det är att göra ett besök hos oss innan du bestämmer dig. Kom till vår skola, träffa vår mycket kompetenta personal, se vårt trevliga internat och våra fina omgivningar.

Helhetsbedömningen av verksamheten på Grimslövs folkhögskola just nu är att 96.1% av deltagarna är nöjda eller mycket nöjda. Våra populära särskilda/mer yrkesinriktade kurser ligger, år efter år, på "20 i topplistan" av alla landets folkhögskolor när det gäller antalet sökande per plats. Det är konkurrens om platserna på en populär skola!

Vad krävs för att bli antagen till Grimslövs folkhögskola i Växjö?

Vi gör en bedömning av de sökandes behov, förutsättningar och försöker skapa studiegrupper som är sammansatta av deltagare med olika kön, åldrar och erfarenheter. Stor vikt lägger vi vid din attityd och motivation till att studera. Vi ser gärna att du som söker till oss vill bo på vårt internat under studietiden. Det ger dig en social gemenskap som bidrar till att de kunskaper som undervisningen ger fördjupas i möten och samtal på fritiden.

Utbildningar

Kontaktuppgifter