Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Affärsgymnasiet, Sundsvall

Kommun

Sundsvall

Utbildningsanordnare

Affärsgymnasiet, Sundsvall

Om Affärsgymnasiet i Sundsvall

Thoren Business School är affärsgymnasiet för dig med ambitioner. Ett gymnasium för dig som vill lyckas med både studier och en framtida karriär inom näringslivet. Vi söker framtidens affärsmän, affärskvinnor och ledare!

Vad innebär det att läsa på TBS?

Att studera på affärsgymnasiet skiljer sig en hel del från andra traditionella gymnasieskolor. Vår målsättning är att förbereda dig som elev för både universitetsstudier och ett framtida arbete. Förutom faktiska kunskaper som du får genom kurser värdesätter vi också andra kunskaper och kompetenser som behövs i näringslivet, t ex social kompetens, affärsmannaskap och kreativitet. När andra skolor jobbar med individuella studieplaner tar vi det ett steg längre och jobbar med coachning och individuella utvecklingsplaner - allt för att du som elev ska växa som människa.

Du arbetar nära företag - verkligheten är alltid närvarande

Som elev arbetar du nära riktiga företag, både när det gäller praktik och projektarbeten. Du kanske vill starta ett eget företag? Många av våra elever gör det. Vi arbetar också över ämnesgränserna, precis som det är i verkligheten och självklart har du som elev tillgång till både en bärbar dator och ett klassrum på internet för att klara av dina studier ännu bättre. Vi tycker också att internationell erfarenhet är värdefullt och därför får alla våra elever åka på en business trip, en affärsresa någonstans i Europa.

Vi vill att du ska trivas!

Vi har relativt små skolor och vi vill att våra elever inte bara ska lyckas, utvecklas och prestera. Vi vill mer. Vi vill att alla tre gymnasieåren ska ge något mer. Vi tycker att trivsel och kvalitet går hand i hand och att ett bra bemötande både berikar och utvecklar din skoltid. Vi gör allt detta för att du som elev ska vara i fokus och kunna prestera. Vi vågar lite mer, vi vill lite mer och vi bryr oss lite mer. Därför har vi skapat Thoren Business School.

Vad ger våra elever TBS för betyg?

Vi vill bli bäst i Sverige och därför tycker vi det är viktigt att hela tiden utvärdera vår skola. Självklart är våra elevers omdömen en av de viktigaste sakerna att mäta då. Varje termin görs en undersökning bland samtliga elever på alla våra skolor där eleverna får svara på flertalet frågor och betygsätta områden såsom trivsel, kvalitet, lärarnas kompetens och engagemang mm på en sexgradig skala. Vår målsättning är att alltid ligga över 5,0 och det är med glädje vi kan konstatera att våra elever har gett oss höga betyg. Se tabellen nedan för vad våra elever ger för betyg till TBS.

Utbildningar

Kontaktuppgifter