Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Affärshögskolan

Kommun

Göteborg

Utbildningsanordnare

Affärshögskolan

Välkommen till Affärshögskolan!

Hos oss läser du utbildningar inom ekonomi, försäljning och marknadsföring. Vi har gedigen erfarenhet av att bedriva yrkesförberedande utbildningar med mycket goda resultat. Av studenterna som tar examen är det över 90 % som kommer direkt ut i arbete.

Om Affärshögskolan

Vi startade den första skolan i Uddevalla 2006 och finns nu även i Stockholm, Västerås, Linköping, Örebro, Göteborg, Jönköping, Karlstad, Malmö och Kalmar. Skolan startades på initiativ av vår VD, Frida Fjellman, då näringslivet kom med tydliga signaler om att de hade svårt att hitta rätt kompetens. Att vi har varierande utbud på våra skolor beror till stor del på vilken kompetens som efterfrågas av näringslivet. Samtliga våra utbildningar är framtagna tillsammans med företagen på orten, vilket innebär att innehållet är kopplat till de behov och krav som arbetsmarknaden ställer.

Affärshögskolan

Vår vision

Vår vision är att vara bäst på utbildning i samarbete med näringslivet. För att vara detta arbetar vi på flera olika sätt tillsammans med näringslivet för att få bästa möjliga kontakt på arbetsmarknaden. Vi arbetar med aktiva och engagerade ledningsgrupper som påverkar och styr utbildningsinnehållet, studiebesök på intressanta företag och med intressanta och spännande föreläsare med lång och gedigen erfarenhet.

Självklart kommer studierna att upplevas som en utmaning emellanåt, det kommer att vara tufft och kräva engagemang av dig. Allt detta tillsammans innebär att du som student hos oss får en utbildning där du utvecklas, både kompetensmässigt och som person, och som gör dig redo inför din kommande yrkesroll.

Varmt välkommen till Affärshögskolan!

Utbildningar

Kontaktuppgifter