Sök utbildning:

Senaste utbildningsnyheter

Prenumerera på våra nyheter via RSS

feed-image RSS flöden

Studentrabatter

MySafety

logga mysafe

 

MySafety AB erbjuder Studekanalens medlemmar en nyckelbricka med returservice kostnadsfritt i sex månader.

 

OBS! Beställ via Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den !

 

Gå in på www.mysafety.se för mer information om företaget, men för att få rabbat beställ via Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

 

 

 

 

 

15% på hela Björn Borgs sortiment oavsett ordersumma!

Studentrabatt - Björn Borg

Björn Borg är synonymt med underkläder av hög kvalitet. Alltid med kreativ, rolig och innovativ design. Utöver våra ordinarie kampanjerbjudanden ger vi dig som student ytterligare 15% rabatt på hela sortimentet! Välkommen att beställa färgstarka och snygga underkläder hos Björn Borg!

Kille
Klassiska boxer shorts med långa eller korta ben, breifs, sport-underkläder eller ett par Björn Borg Originals. Du bestämmer!

Prisexempel: 229
Studentpris: 183

Tjej
Snygga och sköna underkläder till vardags eller för träning, Välj mellan mini-shorts, hotpants, hipsters, string och bhs i färglada och roliga mönster.

Prisexempel: 179
Studentpris: 143

www.bjornborg.se

 

 

Subway erbjuder 10 kr studentrabatt på alla Subway Meal!

Studentrabatt - Subway

Vi på SUBWAY® är måna om att erbjuda näringsriktiga och goda alternativ till folk i farten. Det ska inte behöva vara en kompromiss att hitta något snabbt som ändå är fräscht och nyttigt.

www.subway.se

 

 

3 - Alltid en bra deal 

Studentrabatter 3

Hos 3 hittar du de senaste mobiltelefonerna, allt ifrån enkla modeller till mer avancerade som tex iPhone. Surfa in på tre.se idag och kolla våra nyheter. Just nu bjuder vi på aktiveringsavgiften samt frakten, allt till ett värde av 470kr.

www.tre.se

 

 

Vagabond 

Studentrabatt Vagabond

Vagabond är Sveriges största resemagasin. Här hittar du de bästa resmålen, undangömda badvikar, heta storstäder, sköna vandringar. Unika guider blandas med smarta tips och inspirerande reportage med hisnande bildmaterial.

Just nu får du 4 nummer för bara 99 kr.

vagabond.se