Sök utbildning:

Utbildningsnyheter i mailen?

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

feed-image RSS flöden

Utbildningsnyheter från Studiekanalen.se

Bli skolambassadör


Vill du jobba extra som skolansvarig ambassadör?

 

Låter det spännande?

Skicka en ansökan (med bild) direkt till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den och motivera varför vi ska välja dig som representant på din skola så tar vi kontakt med dig och berättar mera om uppdraget. Vänta inte för länge för vi har bara plats för en person per skola. Vi kommer att presentera alla som är utsedda till ambassadörer på Studiekanalen med namn och bild och kort beskrivning för att du ska få uppmärksamhet över Sverige. Ersättning utlovas för uppdraget.

     skolambassador

Vi söker just nu ambassadörer på skolor som kan vara nyckelpersoner för Studiekanalen.se. Uppdraget innebär att du hjälper till att marknadsföra Studiekanalen till dina kamrater på din skola.  Jobbet är ett extraknäck som är väldigt lärorikt och spännande där du får vara med och påverka ett helt varumärkes uppbyggnad. Förutom ett intressant jobb med marknadsföring, gerillakampanjer och lobbying så kommer du också att ingå i det studentråd som har mandat att bestämma över en hel sajts utveckling. Dessutom kommer du att få möjlighet att vara med och skriva en blogg om ditt studentliv på Studiekanalen. Och självklart är du med och föreslår eller deltar i befintliga forum i vår community.
 
Studiekanalen blir först i Sverige med att lansera SUN 2000

Studiekanalen blir först i Sverige med att införa en integrerad sökfunktion enligt SUN 2000 på alla gymnasiala och eftergymnasiala utbildningar (folkhögskola, högskola, KY-utbildning, distansutbildningar, yrkesutbildningar, samt för kurser på fritiden. Det gör att det blir lättare för alla som söker utbildning att hitta den utbildning man söker. Dessutom blir det lättare för alla utbildningsanordnare som annonserar på Studiekanalen att själv se var utbildningen skall kategoriseras. SUN  2000 är skapad efter rådande internationell standard.

 
«StartFöregående101102103104NästaSlut»

Sida 104 av 104