Sök utbildning:

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Estetiska programmet: Teater - Nyköping Strand Utbildningscentrum

Kommun(er)

Nyköping

Hemsida

Klicka här

Utbildningspresentation

Estetiska programmet: Teater 
- Nyköping Strand Utbildningscentrum

Om estetiska programmet inriktning teater vid Nyköping Strand Utbildningscentrum

Har du en skådespelare eller regissör inom dig, eller skulle du vilja lära dig att skriva ett manuskript? Då är Estetisk Inriktning - Teater -performance något för dig. Här får du lära dig att agera på en scen, regissera egna eller andras texter, och du får möjligheten att göra det på ditt sätt med professionell vägledning.

Estetiska programmet inriktning teater vid Nyköping Strand Utbildningscentrum

Upplägg av inriktningen teater

Vi tror på en bred utbildning där du har möjligheten att prova på olika gestaltningsformer, samtidigt som du får en förberedande plattform för vidareutbildning och högskola.

På Teaterinriktningen uttrycker du dig med kroppen och talet där din egen kreativitet och fantasi utgör grunden. Talang är ett plus, intresse ett måste. Du tränar din kropp för att den ska uttrycka det du vill och din röst för att den ska höras till de bakersta bänkraderna.

Du lär dig hur en teaterföreställning växer fram från idé och manusarbete till mötet med publik. I uppsättningen av pjäser lär du dig att analysera och tolka texter. Du lär dig massor om dig själv, du förbättrar självkänsla och självförtroende och blir duktig på samarbetsförmåga, grupprocesser och kommunikation - ovärderligt inom alla yrken som på något sätt har med människor att göra.

Ansökan och behörighet

Intresserad av estetiska programmet inriktning teater vid Nyköping Strand Utbildningscentrum?

För mer information om utbildningen samt ansökan fyll i en intresseanmälan nedan.