Sök utbildning:

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Bartender & sevitörutbildning i Skövde - JB Kompetens Komvuxutbildningar

Kommun(er)

Skövde

Hemsida

Klicka här

Utbildningspresentation

Bartender & servitörutbildning i Skövde
- JB Kompetens Komvuxutbildningar

Om utbildningen bartender & servitör vid JB Kompetens Komvuxutbildningar i Skövde

Bar- och serveringspersonal är nyckelspelare på restauranger, barer, konferenshotell eller nattklubbar. Utbildningen ger dig de grundläggande kunskaper som behövs för att du ska kunna leva upp till branschens efterfrågan och kundernas förväntningar. Du får kunskaper om olika dryckeskonster, serveringstekniker och dryckeskunskaper som du får tillämpa genom praktiska moment. Efter avslutad utbildning har du stora möjligheter att arbeta som bar- och serveringspersonal på en restaurang, bar eller hotellverksamhet.

Utbildningens namn Bar & Servering
Omfattning 500 poäng
Utbildningens längd 20 veckor
Studieform Klassrum

Vill du ha jobbet som den person som får gästerna att trivas? Den här utbildningen är för dig som vill ha ett roligt och utmanande jobb i högt tempo efter studierna, där du får använda den kunskap du har fått.

Här är utbildningen för dig som bara vill ge det absolut bästa till dina gäster. Här är utbildningen för dig som älskar att träffa nya människor. Och här är utbildningen för dig som vill vara kreativ i en positiv och trevlig miljö med högt tempo.

Bar & serveringutbildning - JB Kompetens Komvuxutbildningar

På utbildningen till bartender och servitör läser du både teori i form av dryckeskunskap, gästpsykologi och mycket annat, men du kommer alltid att få tillämpa dina teoretiska kunskaper i flera praktiska moment.

Din praktik gör du på olika typer av restauranger för att du ska få tillgodoräkna dig så mycket som möjligt av dina nya teoretiska kunskaper. Glöm inte bort att praktiken ger dig fantastiska kontakter och stora chanser till jobb efter studierna.

Restaurangbranschen söker ständigt efter välutbildad och kunnig personal, oavsett om det handlar om den stora flådiga bankettmatsalen eller den lilla pittoreska kvarterskrogen. Efter utbildningen har du därför mycket goda möjligheter till jobb.

Kurser

Drycker 100p
Servering 1 100p
Servering 2 200p
Service och bemötande 1 100p

Förkunskapskrav
För att söka komvuxutbildning ska du ha läst grundskola eller likvärdig utbildning samt ha tillräckliga kunskaper i svenska för att kunna tillgodogöra dig utbildningen.

Avgifter
Utbildningen är kostnadsfri, men du betalar själv böcker samt eventuella kläder och annat studiematerial du kan behöva.

Studiefinansiering (CSN)
Utbildningar inom Komvux är studiemedelsberättigade. Du vänder dig till CSN för att ansöka om studiestöd eller annat som rör din ekonomi under studietiden. Telefon: 0771-276 000. Det snabbaste och enklaste sättet att söka studiestöd är att göra en elektronisk ansökan på www.csn.se

Ansökan och behörighet

Intresserad av utbildningen bartender & servitör i Skövde?

För mer information om utbildningen fyll i en intresseanmälan nedan.