Sök utbildning:

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Den nya maten-utbildning i Jönköping - JB Kompetens Komvuxutbildningar

Kommun(er)

Jönköping

Hemsida

Klicka här

Utbildningspresentation

Den nya maten-utbildning i Jönköping
- JB Kompetens Komvuxutbildningar

Om utbildningen Den nya maten vid JB Kompetens Komvuxutbildningar i Jönköping

Efterfrågan på ny och nyttig snabbmat ökar snabbt i Sverige idag. Vill du ha ett jobb där du träffar mycket människor och där du får vara kreativ, så har du hittat rätt utbildning.

Genom åren har snabbmat nästan uteslutande handlat om hamburgare och korv, men den senaste tiden har begreppet gått igenom stora förändringar. Idag efterfrågas både nyttigare och mer exotiska variationer på maten. Denna förändring har gjort att branschen idag ständigt söker kunnig och utbildad personal, för att kunna möta den allt större efterfrågan som finns från gästerna.

Den här utbildningen riktar sig till dig som vill jobba med snabbmat i olika typer av kök och serveringar, och som vill ha ett arbete där du får träffa mycket människor och jobba i ett högt tempo. Utbildningen kräver inte några förkunskaper eller erfarenheter från branschen.

Förutom kurser i matlagning, livsmedelshygien och gästbemötande får du använda dina kunskaper i många praktiska moment. Dessutom har du möjlighet till praktik i många olika typer av kök, så att du får chansen att knyta viktiga kontakter med branschen inför framtida jobb.

Kurser
Branschkunskap inom restaurang och
livsmedel, 100 p
Service och bemötande, 100 p
Matlagning 1, 100 p
Hygien, 100 p
Livsmedel- och näringskunskap, 100 p
Det exakta innehållet kan skilja sig något mellan olika kommuner.

Ansökan och behörighet

Intresserad av utbildningen fast food i Jönköping?

För mer information om utbildningen fyll i en intresseanmälan nedan.