Sök utbildning:

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Naturbruksprogrammet: Naturvetenskap-Ridning - Helsingborgs ridgymnasium

Utbildare/skola

Helsingborgs ridgymnasium

Kommun(er)

Helsingborg

Hemsida

Klicka här

Utbildningspresentation

Naturbruksprogrammet: Naturvetenskap-Ridning
- Helsingborgs ridgymnasium

Om naturbruksprogrammet, inriktning Naturvetenskap-Ridning, vid Helsingborgs ridgymnasium

Detta är inriktningen för dig som älskar hästar och samtidigt vill få en fullständig Nv behörighet förutom grundläggande behörighet till universitet och högskola. Här får du möjlighet att utveckla din ridning i kombination med dina ämnesstudier. Du läser förutom Naturbrukets praktiska kurser, upp till full behörighet inom matematik, fysik, kemi och biologi, eller delar av Nv- om du hellre vill det.

Vi utfärdar dessutom kursgaranti. Detta innebär att vi alltid genomför en kurs som vi utlovat, oavsett hur få som valt den. För dig som elev betyder det att du alltid kan vara säker på att vi håller det som vi lovat. Ingen skall behöva få sin kurs inställd bara för att det blivit för få deltagare. För oss är det en fråga om att vara trovärdiga.

Ridningen kommer "on top" ovanpå detta för att göra dig ytterligare motiverad för dina gymnasiestudier. Du rider efter samma kursplaner som dina klasskompisar som går hästhållning profil ridning. Ni har tillgång till samma duktiga tränare och ridinstruktörer och ni rider tillsammans på skolans välutbildade hästar.

Ansökan och behörighet

Intresserad av naturbruksprogrammet inriktning Naturvetenskap-Ridning vid Helsingborgs ridgymnasium?

För mer information om utbildningen fyll i en intresseanmälan nedan.