Sök utbildning:

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Detaljhandel och Service Management, 180 hp, Linnéuniversitetet Kalmar

Utbildare/skola

Linnéuniversitetet

Kommun(er)

Kalmar

Hemsida

Klicka här

Utbildningspresentation

Detaljhandel och Service Management, 180 hp, Linnéuniversitetet Kalmar

Framgångsrika detaljhandels- och tjänsteföretag spelar en allt viktigare roll i världen och de behöver välutbildade och kompetenta medarbetare.

Detaljhandel och Service Managementprogrammet ges vid Ekonomihögskolan vid Linnéuniversitetet. Utbildningen ger dig kunskaper inom ekonomi, marknadsföring, organisation, ledarskap samt för handels- och tjänsteföretag intressanta områden som t ex affärsmannaskap, butiksprofilering, e-handel, försäljning, inköps- och leverantörsstrategier, import och export samt varumärken.


Inom programmet är kontakterna till näringslivet viktiga och därför har vi ett nära samarbete med olika partnerföretag. Några av partnerföretagen arbetar lokalt, andra är nationellt eller multinationellt verksamma. Genom våra kontakter får du möjlighet att pröva dina teoretiska kunskaper, samt träning och insikt i hur företag och organisationer arbetar. Du får även möjlighet att börja bygga ditt personliga nätverk, till en grund för en framgångsrik karriär.

Som programstudent erbjuds du att läsa programrelaterade kurser utomlands vid något av våra många partneruniversitet runt om i världen.

Detaljhandel och Service Managementprogrammet riktar sig till dig som vill göra karriär inom detaljhandels- och servicebranscher, i Sverige eller internationellt. Efter examen kan du arbeta som t ex chef för en butik, butikskedja, ett tjänsteföretag eller som utvecklare inom handel och service.

Utbildningen leder till en generell examen på grundnivå: Filosofie kandidatexamen med inriktning mot Detaljhandel och Service Management.
Examen om 180 hp på grundnivå ger grundläggande behörighet till program på avancerad nivå.

Ansökan och behörighet

Linnéuniversitetet önskar inte att du skickar intresseanmälan genom formuläret nedan.

Gå istället direkt in på Linnéuniversitetets hemsida för mer information om antagning och sista ansökningsdatum till denna utbildning.