Sök utbildning:

Senaste utbildningsnyheter

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Referenskunder

S:t Mikaelsskolan

"Trevligt bemötande, hög servicenivå, en snygg, informativ och lättläst hemsida. Vi är helnöjda och rekommenderar gärna Studiekanalen som marknadsföringskanal!"

Barbro Beus Yuvu, marknadsförare på gymnasiet i Mora, S:t Mikaelsskolan


 

Novia

"Som den enda yrkesutbildande svenskspråkiga konsthögskolan (BA) i Finland är det ytterst viktigt att även marknadsföra sig i Sverige och i övriga Norden. Studiekanalen.se har här visat sig vara en konkurrenskraftig samarbetspartner. Vi är mycket nöjda med service och kundbemötande. Utseendet på sidorna är snygga och lättnavigerade. Jag rekommenderar att fler skolor, speciellt då från Finland att välja Studiekanalen.se."

Leif Strengell, överlärare och programansvarig för up Bildkonst vid yrkeshögskolan NOVIA, Finland


 

Yrkesakademin

"Vi har använt Studiekanalen i flera år och samarbetet har hela tiden fungerat väldigt bra. Vi har fått många elever via Studiekanalen."

Georg Örn, Affärsområdeschef, Yrkesakademin


 

ah_th_logga

"Vi är mycket nöjda med studiekanalen, de håller alltid vad de lovar och ser till sina kunders bästa. Vi har mycket goda erfarenheter av studiekanalen och kan varmt rekommendera dem som marknadsföringskanal."

Frida Fjellman, VD, Affärshögskolan och Teknikhögskolan


 

bys

"Studiekanalen.se har i år gett klart bäst utdelning!  Vi har fått många frågor och sökande till våra hovslagarutbildningar och agroteknikerutbildningen den vägen. Studiekanalen har ett mycket bra koncept och hög servicenivå. Välj studiekanalen för ett bra resultat."

Gunnel Marwén Kastenman, rektor Biologiska Yrkeshögskolan i Skara - BYS


mariestad-logotyp

"Studiekanalen.se har fungerat utmärkt för oss, vi har fått många intresserade studenter som sedan har sökt till vår utbildning. Några av dessa startar nu sin utbildning till tandsköterska i Mariestad. Jag kan rekommendera andra utbildningsanordnare att använda Studiekanalen.se som marknadsföringskanal"

Kerstin Öster, Marieholmsskolan i Mariestad, KY-utbildning till tandsköterska


 

yrkeshgskolan-nssj-logotyp

"Studiekanalen ger en mycket bra service för pengarna. Lyhörda, proffsiga och serviceinriktade och alltid måna om att hitta bästa möjliga lösning för oss som kund."

Martin Sivers, Rektor för Yrkeshögskolan Nässjö

 


 


kyh-logotyp cybergymnasiet-logotyp

"Jag anser att studiekanalen.se är en informativ, seriös och up to date kanal för studieval. Studiekanalen AB erbjuder snabb och kvalitativ service och tar hänsyn till kundens behov."

Maria Silversken [Marknadschef, PPS AB] Cybergymnasiet, KYH

 


 

kanalskolan-treboda-logotyp


"Vi ser att våra utbildningar blir fulla mycket snabbare sedan vi började använda Studiekanalen. Jag tycker dessutom att servicen är otroligt bra. Jag är supernöjd med samarbetet och kan varmt rekommendera Studiekanalen."

Erland Gustavsson, Rektor vid Kanalskolan i Töreboda, Yrkesutbildningar för vuxna och gymnasium


 

grimslovfolkhogskola

 

"God snabb service är ett signum för Studiekanalen.se. Investering ger avkastning!"

Uffe Tannerfalk, Rektor, Grimslövs Folkhögskola


 

runo_logga_webb_ny

"Vår skola han nu i ca två år rekryterat deltagare till våra kurser genom annonsering på studiekanalen. Samarbetet vi har haft under den tiden har fungerat jättebra. Vi har fått respons för våra önskemål, haft veckans student på sidan vid två tillfällen och blivit i övrigt vänligt bemötta. Studiekanalen är en lättnavigerad sida för studiesugna studenter men också för de som söker arbete."

Ingrid Larsson, Studierektor, Runö folkhögskola

 


 

molkoms_folkogskola
"Bra service, snabb återkoppling och gott om egna initiativ har varit genomgående kännetecken för vårt samarbete med Studiekanalen. De intresseanmälningar som inkommer är dessutom ett kvitto på att det fungerar eftersom vi fått in flertalet anmälningar och kursdeltagare och därför är vi mycket nöjda med Studiekanalen som samarbetspartner."

Anders Pettersson, Marknadsföringsansvarig, Molkoms folkhögskola

 


 

 Tipsa en vän
Del.icio.us! Google! Facebook! StumbleUpon! MySpace! Yahoo! TwitThis Joomla Free PHP