Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Affärssystem – Teknik, ekonomi och ledarskap, Malmö högskola

Utbildare/skola

Malmö högskola

Kommun(er)

Malmö

Hemsida

Klicka här

Utbildningspresentation

Affärssystem – Teknik, ekonomi och ledarskap, Malmö högskola

Om Affärssystem - Teknik, ekonomi och ledarskap utbildningen

Affärssystem - Teknik, ekonomi och ledarskap vid Malmö högskola är en utbildning som leder till högskoleexamen eller kandidatexamen.
Utbildningen Affärssystem - Teknik, ekonomi och ledarskap är inriktad mot företagsekonomi och den affärsmässiga användningen av datorer.

Kursplan

Första året läser du kurserna Företagsekonomi och Informationssystem, som binds samman av ämnesövergripande projekt. Grundkursen i företagsekonomi ger en helhetsbild av hur ett företag eller en organisation fungerar, utvecklas och styrs. Informationssystem ger grundläggande kompetens, så att du enkelt ska kunna utnyttja modern informationsteknik. Kursen ger dessutom fördjupade kunskaper om informationssystem med fokus på Internet och utveckling av webb- och portalplatser. Följande år erbjuds fördjupningskurser i företagsekonomi och informationssystem; du kan även vinkla din utbildning mot projektledning.

Yrkesroll efter utbildningen Affärssystem - Teknik, ekonomi och ledarskap:

Din kommande yrkesroll beror på dig, dina intressen och hur du bygger din utbildning. Vi förväntar oss att studenter som har gått utbildningen kommer att arbeta med verksamhets- och affärsutveckling i yrkesroller som projektledare, produktchefer, marknadsförare, kvalitetsansvariga, controllers eller systemutvecklare, systemförvaltare, upphandlare, teknikförmedlare m m. Arbetsgivarna finns inom både privat och offentlig sektor, men du kan lika gärna arbeta som egen företagare.

Examen

Utbildningen leder till två examina: Högskoleexamen 120 hp eller kandidatexamen 180 hp