Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Reseledarutbildning, 3 veckor - Travel Education Centre i Norrtälje

Utbildare/skola

Travel Education Centre

Kommun(er)

Norrtälje

Hemsida

Klicka här

Utbildningspresentation

Reseledarutbildning, 3 veckor
- Travel Education Centre i Norrtälje

Om utbildningen reseledare vid Travel Education Centre i Norrtälje

"Den bästa och mest lärorika tiden i mitt liv och jag kan inte vänta tills jag skall åka ut igen" - så säger en av våra studerande efter sin första säsong som reseledare. Jobbet är ett av de mest varierande och lärorika arbeten du kan ha. Du tar mycket ansvar och har också mycket frihet. Nya miljöer, nya männsikor och nya situationer är en del av din vardag. Du själv i yrkesrollen är ditt viktigaste arbetsredskap.

Reseledareutbildning, 3 veckor vid Travel education centre i Norrtälje

Samarbete med Akademi Båstad och Inteam

I samarbete med Akademi Båstad och Inteam (www.inteam.dk) genomför Travel Education Centre en tre veckor lång reseledarutbildning. Huvudelen av undervisningen är förlagd till Alanya i Turkiet. Kursen innåller bl.a. följande moment: social kompetens och personlig utveckling, kundservice, säkerhet och beredskap (inklusive Hjärt-Lung-Räddning), kommunikation och försäljning. Teori varvas med praktiska övningar. 

Ansökan och behörighet

Intresserad av utbildningen reseledare i Norrtälje?

Utbildningsstart: 28 november 2012

Krav:

Du är minst 20 år gammal och har dokumenterad erfarenhet från något serviceyrke. Körkort och goda kunskaper i engelska är ett krav. Ytterligare språk är meriterande . Alla sökande kommer att kallas till en personlig intervju. Efter avslutad utbildning för du ett kursdiplom samt tillgång till skolans breda nätverk. Vi har kontakt med flera researrangörer som kommer att rekrytera från utbildningen, redan inför säsongen som startar i mars 2012. 

För mer information om utbildningen samt kursstarter och ansökan fyll i en intresseanmälan nedan.

Kostnader

Avgift:
15 000 kronor. I avgiften ingår transfer till och från flygplatsen i Antalya, inkvartering i dubbelrum på 4-stjärnigt hotell, halvpension samt försäkring. Även allt kursmaterial samt de arrangemang som är planerade inom ramen för utbildningen ingår. Du bokar själv din resa till Antalya. Under veckan i Stockholm står du själv för kost och logi. Det finns möjlighet till prisvärt boende på Campus Roslagen.