Sök utbildning:

Studiekanalen i sociala medier

 

knapp_sk_twitter 
 

Prenumerera på våra nyheter via RSS

Hitta din passion & syfte & meningsfullhet - Helgkurs, Lund

Utbildningspresentation

Hitta din passion & syfte & meningsfullhet - Helgkurs, Lund

Vem är jag? Varför lever jag?
Vad ska jag göra med mitt liv? Vad är meningen med mitt liv?

...Detta är kraftfulla frågor de flesta av oss frågar oss själva någon gång i livet. Vad är det som jag skulle göra med mitt liv? Vad är mitt syfte i livet, min meningsfullhet och min passion? Jag vill hjälpa dig att upptäcka hur du hittar ditt syfte i livet, och din passion samt meningsfullhet.

Det är dags nu att ... Upptäcka din passion och din meningsfullhet!
Har du någonsin känt lite vilsen eller ur läge i ditt liv och karriär? Gillar du vad du gör, men att det bara inte känns rätt? Är det något som saknas i ditt liv?

Hitta din passion & syfte & meingsfullhet, helgkurs, Lund

När du har kontakt med ditt sanna jag då kan du leva livet med passion, syfte och mening. Genom att ansluta med ditt sanna jag du upprättar du ett underbart flöde av energi som kommer från dig naturligt och enkelt. Resultatet är ett liv fyllt med passion, syfte, mening och oändliga möjligheter.

Vad är passion? Passion är starka kraftfulla känslor inom dig som ger dig den starka önskan, fokus, energi och entusiasm du behöver för att lyckas på alla områden i ditt liv. Ordet entusiasm kommer från det grekiska ordet "entheos" som betyder "att fyllas med Gud".

När du verkligen är fylld med passion inuti är du strålande och andra kan se det och känna det. Människor vill ha vad du har. Och vad du har är ditt autentiska jag, som är extrem glädje, kärlek och spänning om allt i livet.

När du är passionerad och inspirerad skiljer det sig från motivation i att vara motiverad kräver mer av en extern push. Passion kommer inifrån. Den har en andlig karaktär till det. Ordet inspirerade betyder "i anden."

Vänner, jag heter Kjell Haglund, och jag tillbringade tjugofem år i en framgångsrik karriär innan jag listade ut vad som saknades i mitt eget liv. . . syftet & passionen.

Nu spenderas mina dagar med glädje som en professionell coach och utbildare - med passionen och syftet att hjälpa andra att upptäcka vad som saknas i deras egna liv. Det har gett mig möjlighet att hjälpa andra, och träffa några fantastiska människor längs vägen. Mitt liv och karriär är justerade, och jag njuter verkligen av det jag gör.

Är du redo att vara den du verkligen är med den storhet som du besitter varje dag med spänning och entusiasm? Är du redo att känna spänning-full av inspiration och idéer? Är du redo att upptäcka ditt syfte och din passion?

Bra! Nu är det perfekt tillfälle att börja. . .

Upptäck ditt syfte och din passion är en kurs som tar dig i handen för att hjälpa dig att upptäcka vem du är, och sedan upptäcka ditt syfte och din passion.

Kanske du är en ganska nihilistisk person som inte tror att du har ett syfte och att livet har ingen mening. Spelar ingen roll. Inte tro att du har ett syfte kommer inte att hindra dig från att upptäcka det, precis som en brist på tro på allvar inte kommer att hindra dig från att snubbla. Allt som en brist på tro kommer att göra är att göra att det tar bara längre tid. Troligtvis även om du inte tror att du kan ha ett syfte, så kommer du förmodligen inte att tro vad jag säger ändå, men ändå, vad är risken att investera i en helgkurs bara i fall att?

Här är en berättelse om Bruce Lee som sätter scenen för denna lilla övning. En mästare i kampsport bad Bruce att lära honom allt Bruce visste om kampsport. Bruce höll upp två koppar, båda fyllda med vätska. "Den första koppen, säger Bruce," representerar alla dina kunskaper om kampsport. Den andra koppen representerar alla mina kunskaper om kampsport. Om du vill fylla din kopp med min kunskap, måste du tömma först din kopp av din kunskap. "

Om du vill upptäcka din sanna syfte i livet, måste du först tömma ditt sinne av alla falska syften du har lärt dig (inklusive tanken på att du kan ha något syfte alls).

Har du faller offer för alla enskilda och kollektiva livslögner? Studera få bra betyg, gå på högskola, och få ett jobb. Bilda familj, ha ett fritidsintresse och konsumera dig till en mening med livet

Detta har länge varit det budskap som borras in i oss sedan vi var barn. Det spelar ingen roll vilket jobb det är bara det är ett jobb. Vänta lite! Verksamheten i din dag, inklusive det arbete du gör, kan inte vara viktigare än att skapa ett passionerade liv för dig själv.

Jag kommer att säga att chanserna är goda att du har försökt att leva upp till dessa livslögner alldeles för länge. Jag slår vad om att du inte längre är säker på vad som gör att du känner passionens glöd tändas inom dig som en rasande eld inom dig. Har jag rätt?

Är tanken att ens försöka sätta fingret på vad du brinner för gör att du känner dig orolig? förvirrad? överväldigad? lite rädd? Jag vill att du blundar, och för ett ögonblick tänker dig ett år framåt från idag. Jag vill att du skapar en bild av den person du är idag och om du fortsätter att leva som du gör hur kommer du att leva om ett år, fem år eller tio år framåt i tiden, vad har förändrats?

Om du är trött på att känna fast, förvirrad, eller att livet är meningslöst, då är det dags att börja ta steg mot det liv du vill leva. Om du är redo att känna kontroll över din egen existens igen, då är det dags att upptäcka ditt syfte och din passion.

Kursen Upptäck din passion guidar dig genom en process av självkännedom och själv-förändring. Det finns ingen magisk trollstav eller hemlig trolldryck, det är hårt arbete, men utbetalningen är ett värt allt för den förnyade perspektiv du får baseras på den drivkraft som du skapar i ditt dagliga liv. Du kommer att överraska dig själv-mer än en gång-och drömmer större än du någonsin trott, du kommer att få lära dig att skapa passion och att göra verklighet av dina livsdrömmar

Vi är alla experter på att hitta ursäkter för att vi stannat eller fastnat i vår livssituation, att hålla sig från, att upptäcka vad vi verkligen vill i detta liv.

• Mitt liv är ganska bra redan, skulle jag bara vara tacksam.
• Jag har ingen aning vad jag brinner för, eller om att ens börja.
• Jag är så passionerat om så många saker, hur skulle jag välja?
• Jag är för gammal för att ändra, ska jag bara stanna kvar.
• Jag kan inte stå mitt jobb, men jag har en familj att försörja.
• Jag är rädd. Vad händer om ingen gillar mig i denna nya, passionerat liv?
• Jag är redo, men jag vet inte hur jag kommer att stanna på rätt spår.

Låter detta bekant? Våra ursäkter tjänar bara ett syfte i våra liv att hålla oss från att förändra våra liv. Upptäck ditt syfte och din passion är en kurs som utformats speciellt för att hjälpa dig avslöja och hitta din djupaste passion och meningsfullhet.

"Om du vill ha mer ut av livet, då är denna kurs något för dig. Det är en kraftfull möjlighet att börja om från början att bygga upp det liv du verkligen vill. Kjell kommer att gå igenom en omfattande uppsättning livsförändrande övningar som leder dig till din sanna passion. Han kommer också att hjälpa dig så att du kan utveckla en skräddarsydd handlingsplan för att uppnå dina mål.

Om du menar allvar om att leva livet fullt ut, så rekommenderar jag dig denna kraftfulla kurs.. Den kommer att hjälpa dig att uppleva dina drömmar och visioner

Denna kurs kommer att leda dig genom en process av självupptäckt och djupare medvetenhet om vem du är, vad du vill, och vad som håller dig tillbaka. Det ger en vägledning för att skapa åtgärder steg för steg och ansvarstagande så att du kan göra nödvändiga ändringar för att skapa en väg på väg till dina livsdrömmar och din livssanning. Den kommer att hjälpa dig att se dig klart, och för att motivera dig att gå framåt mot ett bättre liv.

Du kommer att upptäcka ...

• En bättre förståelse av din personlighet, motivation, värderingar och färdigheter.
• En tydlig bild av vad som gör dig glad och vad du inte gillar.
• En känsla för vad som håller dig tillbaka, komma i din väg, så att du fruktar, vilket begränsar din tillväxt, och håller dig stillastående.
• En vision av din ideala liv levt med passion.
• En strategi kombineras med åtgärder steg för att göra det ideala livet en realitet.
• En planerad tidtabell för att vidta åtgärder.
• Ett system för ansvarsskyldighet för att se till att du fullfölja, förädla och bygga vidare på ditt nya liv.
• Och mycket, mycket mer ...

Är du redo att avslöja vad som saknats i ditt liv?

Är du redo att upptäcka ditt syfte och din inre passion och skapa ett mer givande, meningsfullt och lyckligt liv?

Upptäck din passion och ditt syfte, är ett måste för alla som vill uppleva, glädje och meningsfullhet Underskatta inte din egen kraft. Detta är det ögonblick som allt förändras för dig. Om du är redo för ett liv fyllt av glädje och passion, ta språnget och gå denna kurs. Nu finns verkligen möjligheten att få det liv du alltid velat ha

Jag har lagt många timmar på att skapa denna kurs, och jag tror det är det bästa man kan tänka sig. Min förhoppning är att du lär dig om din passion, övervinna det och håller dig tillbaka, och börja leva det liv du alltid har trott. Jag vet att denna kurs kommer att fungera för dig, och jag kommer att stå bakom det uttalandet till 100%.

Ansökan och behörighet

Ansökan:
För mer information om utbildningen samt ytterliggare kursstarter fyll i en intresseanmälan nedan.

När:
kurs den 21-23 Oktober
Tid: 21/10. kl.18.00-23/10. kl.15.00
Plats: Lund Gamlegård kursgård
--------------------------​----------
Pris:
1.800 kr Inklusive kost & logi
Det går bra att dela upp betalningen.